Hacking any one has a problem loading...

kimikal27

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,380
Trophies
0
Age
43
Location
Galway
Website
Visit site
XP
97
Country
Pal wii and american game, it loads the wrist warning and some sponcers but when is actually getting in the
game the wii gives a (can't read game) error

any one has the same prob?

that was a 1:1 copy , i'm gonna try to pacht it now to 249 but i dont think it will work since i tryed it whit softchip as well
tryed to forge region a well but same effect

if you can't help, thanks for reading any way
 

kimikal27

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,380
Trophies
0
Age
43
Location
Galway
Website
Visit site
XP
97
Country
hummm
ok
thanks, it's burning now, ill give a feedback
i dont really know how old it is, but i like horror games
smile.gif
 

macmel

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
166
Trophies
1
Website
Visit site
XP
218
Country
kimikal27 said:
thanks WiiPower
patched to 249 and running perfect
i just thought that it was not needed to patch for softchip


As far as I know, you can set SoftChip to force the GAME into using 249 (so there is no need to patch the GAME)??? Guess I thought wrong??
wacko.gif
I'm a bit confused.
 

kimikal27

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,380
Trophies
0
Age
43
Location
Galway
Website
Visit site
XP
97
Country
macmel said:
kimikal27 said:
thanks WiiPower
patched to 249 and running perfect
i just thought that it was not needed to patch for softchip


As far as I know, you can set SoftChip to force the GAME into using 249??? Guess I thought wrong??
wacko.gif
I'm a bit confused.

so did i m8
we can't knoe it all i guess
smile.gif
 

nutta_nic

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 25, 2008
Messages
556
Trophies
0
XP
164
Country
macmel said:
kimikal27 said:
thanks WiiPower
patched to 249 and running perfect
i just thought that it was not needed to patch for softchip


As far as I know, you can set SoftChip to force the GAME into using 249??? Guess I thought wrong??
wacko.gif
I'm a bit confused.
it does but some games reload the ios during the game
 

WiiPower

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
8,165
Trophies
0
XP
345
Country
Gambia, The
SoftChip set to IOS249 does nearly the same as Gamma does. SoftChip just allows to select another IOS and Gamma is hardcoded to IOS249. I thought this is clear, for now we don't have some magic included which forces the IOS to be a specific one.
 

macmel

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
166
Trophies
1
Website
Visit site
XP
218
Country
WiiPower said:
SoftChip set to IOS249 does nearly the same as Gamma does. SoftChip just allows to select another IOS and Gamma is hardcoded to IOS249. I thought this is clear, for now we don't have some magic included which forces the IOS to be a specific one.


It is clear now for me, specially info coming from you. Thanks for the heads up.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    What does pizza and sex have in common? When its good, its good. But when its bad, its still pretty good.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Don't know burnt pizza can be pretty bad
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    gonna download sonic generations to my ps3
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    How do you put games on there? Does it have like a game store on the ps3?
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Black market store
    +1
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    @BigOnYa, download a pkg file, put it in a usb or a sd card, put the usb or sd card to ps3, turn on ps3hen, go to install game, install the game
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Ok yea that's same with me, was just curious. Coolio
    +1
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    good night
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Nighty night
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Lmao my keyboard decided to randomly die
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Its prob your new router interfering w it
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    How when my old one worked fine
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    You figure out ring and all smart devices? And POE
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Yeah but gave up on PPPoE
    +1
  • Sicklyboy @ Sicklyboy:
    did you fix it ken?
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Bob the builder
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Uck
  • BakerMan @ BakerMan:
    you
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Deeze nuts
  • BakerMan @ BakerMan:
    $21 bill dropped

    iu
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Wtf are you doing with that $20 cutting up meth
    K3Nv2 @ K3Nv2: Wtf are you doing with that $20 cutting up meth