Animal Crossing :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Oisterboy, Dec 25, 2008.

Dec 25, 2008

Animal Crossing :( by Oisterboy at 9:51 PM (814 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Oisterboy
    OP

    Member Oisterboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    126
    Country:
    United States
    I got it for Christmas and it wants me to update.

    I don't mind losing all my homebrew channel stuff (does it delete installed wads?) but it says it might make my system inoperable.

    Should I just do the update? (I don't wanna launch with a launcher or something, I just wanna update.)
     
  2. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    NO!!! Install Starfall (must be on 3.2) or run it through Gecko OS
     
  3. bootmonster

    Member bootmonster GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    156
    Country:
    United Kingdom
    if you have a wiikey just turn on the block updates option, and install the IOS38.wad (use wad mananger) which can be found if you have a look around on teh interweb [​IMG]

    i'm running animal crossing on a 3.2U wii and all i had to do was install the ios38 wad
     
  4. Oisterboy
    OP

    Member Oisterboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    126
    Country:
    United States
    Ugh, I guess I'll do the Gecko OS thing.

    I really like to keep what I do minimal...can I launch Gecko OS from the Homebrew Channel? Thanks.
     
  5. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    Yes you can. But I reccomnd Starfall cause it's a one time installtion (you can always uninstall). If you do use Starfall be sure to press B and 1 at the same time
     
  6. Trolly

    Member Trolly GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    1,720
    Location:
    Behind you! I know you looked!
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, I got this earlier too. It'll be a pain having to run GeckoOS every time :\.
    Hopefully when Forsaekn releases his cIOS, updates will be locked automatically and I won't have to go through the extra fuss.
     
  7. computerboy

    Member computerboy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    802
    Country:
    Switzerland
    Yeah me too got today from my parents
     
  8. Oisterboy
    OP

    Member Oisterboy GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    126
    Country:
    United States
    Woo! Got it running with Gecko OS. Thanks mucho guys!
     

Share This Page