acekard 2i update help

Discussion in 'Acekard' started by kiwi604, Aug 31, 2009.

Aug 31, 2009

acekard 2i update help by kiwi604 at 3:30 PM (636 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. kiwi604
    OP

    Newcomer kiwi604 Newbie

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    i updated my dsi to 1.4 version through the dsi shop when it requested me to connect to internet for system update. now my acekard doesn't work.

    now when i save the new acekard 2i firmware update 1.4 to my SD card it still doesn't work.

    is there any way to update my acekard now AFTER i wrongly updated my dsi??? help!!!
     
  2. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    If you're on 1.4, you'll need a DSL or a DS to update the Ak2i. The firmware update has to be run to update the flashcart.
     
  3. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    No no no no no. No. You have to RUN the update file, so the Acekard updates. If you don't run it, how's it going to update? This isn't an iPlayer. So you're goign to need a pre 1.4 DSi or a DSL/DS Phat to be able to run the update.

    In future, read before doing.
     
  4. azure0wind

    Member azure0wind 7 years flew so fast.

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    941
    Country:
    Indonesia
    yes if you're has another dsi that the version is lower
    OR
    you have another ds
     
  5. kiwi604
    OP

    Newcomer kiwi604 Newbie

    Joined:
    Aug 31, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    thanks everyone....it works now!!!
     

Share This Page