Acekard 2i Question

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by ..::MaxWell::.., Jul 19, 2011.

Jul 19, 2011

Acekard 2i Question by ..::MaxWell::.. at 6:20 AM (598 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. ..::MaxWell::..
    OP

    Member ..::MaxWell::.. GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    Hi I was wondering if a Acekard 2i that works on a DSi 1.4 will work on a 3DS v 1.1.0 without further patching?
    Thanks in advance.
     
  2. Deferet

    Newcomer Deferet Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    27
    Country:
    United States
    it really depends on the firmware you have installed on the card, but if you haven't updated the card at all, then I would say it won't. There was an update not too long ago that was done expecially for the 3DS firmware. But updating isn't that big a deal, just go to the acekard website and dowload the update, read the instructions, and you should be fine. Just make sure that you keep your card updated, and make sure it'll work before you upgrade any of the 3DS firmware!
     
  3. ..::MaxWell::..
    OP

    Member ..::MaxWell::.. GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    133
    Country:
    United States
    Oh ok,
    In that case i'll need to buy a Nintendo DS Lite to update it and then return it like I did the last time.
    Thanks!
     

Share This Page