Acekard 2/ i firmware help?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by pengin2008, Mar 16, 2009.

Mar 16, 2009
  1. pengin2008
    OP

    Newcomer pengin2008 Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United Kingdom
    Hey, I was just wondering if you can use a normal Acekard 2 to work with the 2i?

    I mean, if I ordered an acekard 2, could I put the 2i firmware on it, so it would work for the DSi, or would I need to buy a 2i?
     
  2. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    Acekard 2 and the Acekard 2i uses the same firmware, and the difference that makes the 2i work on the DSi is hardware only.

    So to put it simple, there's no way to get the Acekard 2 to work on the DSi without hardware modifications.
     
  3. pengin2008
    OP

    Newcomer pengin2008 Member

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    United Kingdom
    So I NEED an Acekard 2i for it to work on my DSi, 'cause I'm crap at modding stuff. Thanks a lot, this can now be locked n_n
     

Share This Page