Acekard 1.4 flash

Discussion in 'Acekard' started by Hyzera, Oct 13, 2009.

Oct 13, 2009

Acekard 1.4 flash by Hyzera at 10:08 PM (913 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Hyzera
    OP

    Newcomer Hyzera Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    I installed the 1.4 hack onto my new Acekard 2i, and put AKAIO on it. Now it stops at a black screen on my DSi when I select it. Why is this happening?

    Edit- The acekard works when I put it back into my DS phat.
    Edit2- I put the official firmware back on and it works on the DSi.

    Edit3- I appear to have another problem. The Acekard doesn't recognize any of the .SAV files from my old R4 and it creates a new one when I start the game. Is there someway to convert the R4 SAVs to Acekard?
     
  2. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    Try to rename them to romname.nds.sav.
     
  3. Hyzera
    OP

    Newcomer Hyzera Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    They're already named in that format. Also, when the ROM creates a new save file, the original and new SAV files can coexist on the MicroSD card in the same directory as if their names were different. But, if I were to drag them both onto my desktop, they can't coexist and Windows asks me if I want to replace one with the other.
     
  4. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Set the save format in system options to .nds.sav
     
  5. Hyzera
    OP

    Newcomer Hyzera Member

    Joined:
    Aug 2, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Ok, I seem to have gotten it working. My old save files were named romname.nds.SAV instead of romname.nds.sav
     

Share This Page