Dsi Ware Problem.

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by igorss35, Mar 19, 2017.

Mar 19, 2017

Dsi Ware Problem. by igorss35 at 8:57 PM (184 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. igorss35
    OP

    Newcomer igorss35 Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    Brazil
    Hi guys, excuse my english... I have a 2ds with Rxtools and Luma and I'm having troubles with Playing Dsi Ware games downloaded from Freeshop. Every time I tried appear a black screen with this text: "An error has occurred. Press and hold the POWER Button to turn the system off. Please refer to the Operations Manual for details". Initially I thought that the problem is with my Rxtools version so, I changed to Luma and the problem persist. I can play any 3ds game downloaded from Freeshop without problem. This error appear only with Dsi Ware, virtual console games and with the "Twloader". Someone has an idea of what is happening?
     
  2. I_AM_L_FORCE

    Member I_AM_L_FORCE Unban me from Discord

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    762
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Stop using Rxtools, and use something more modern like Luma, Reinand, Corbenik or SaltFW
     
  3. igorss35
    OP

    Newcomer igorss35 Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    Brazil
    That's the problem. Now I am using LUMA and the error persist. But I will try using the others!!
     
  4. I_AM_L_FORCE

    Member I_AM_L_FORCE Unban me from Discord

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    762
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Hmm, are you still on emunand?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    If so install A9LH and use Sysnand

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    If you are on Sysnabd and the problem persists, try reinstalling a fresh TWL NAND CIA
     
  5. igorss35
    OP

    Newcomer igorss35 Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    Brazil
    I run the softwares only in emunand, but I tried reinstalling a fresh TWL NAND CIA on Sysnand a couple of times and do not work. :( . I will try again now just to be sure.

    --------
    Yeah, don't work.
     
    Last edited by igorss35, Mar 20, 2017
  6. I_AM_L_FORCE

    Member I_AM_L_FORCE Unban me from Discord

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    762
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    If using emunand, you have to install the DSIware on Sysnand and Emunand
     

Share This Page