[Help] Getting Sig Patch errors when trying to install Homebrew Launch Channel

Discussion in 'Wii U - Homebrew' started by bunny_wabbit, Jan 15, 2017.

  1. bunny_wabbit
    OP

    bunny_wabbit Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jan 14, 2017
    Apologies if this is a bad post, I'm new here, but I'm trying to install Homebrew Launch Channel through Haxchi. Now I'm following this tutorial, and I'm only linking this because I don't know how else to provide context to my problem, and I follow these instructions as exact as I can until #14, in which Haxchi just opens up 'Homebrew Launcher v1.4 by Dimok'. I thought it was meant to open up a patched version of the System Menu? Well I tried skipping this step just to see what would happen and I get this error:

    http://imgur.com/a/InhqM

    Just posting the URL there because I don't know how big the actual photo is. So with a bit of searching around I can see how important that step is, the menu needs to be patched first before I can install the Homebrew Launch Channel. I have been told to go back to #8 and reinstall, and check if the files on my SD card are correct, and they are, the same exact thing happens; I open up Haxchi only for the launcher by Dimok to open instead. Is this a bug? Because I can't see what I'm doing wrong here.
     
  2. Mhetralla

    Mhetralla Member

    Newcomer
    49
    29
    Apr 17, 2009
    Hm, when you open the Haxchi icon, without pressing any button, it boots directly to the Homebrew Launcher 1.4? Maybe you forgot to use the config.txt of the tutorial. Check what config.txt you used to install Haxchi.
     
  3. bunny_wabbit
    OP

    bunny_wabbit Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jan 14, 2017
    I'm using the one with this code:

    a=wiiu/apps/homebrew_launcher/homebrew_launcher.elf
    b=wiiu/apps/wupinstaller/wupinstaller.elf
    default=sysmenu

    That's in Config.txt which I pasted into in D:\haxchi