Xenoblade chronicles 3D on o3ds?

Discussion in '3DS - Games & Content' started by wownmnpare, Mar 6, 2017.

Mar 6, 2017
  1. wownmnpare
    OP

    Member wownmnpare GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2014
    Messages:
    195
    Location:
    Caloocan
    Country:
    Philippines
    Will there be a way that this game can be played in o3ds? Cuz snes games are also exclusive in n3ds. Just asking. Lol. :D
     
  2. Shadow#1

    Member Shadow#1 Wii & 3DS Softmod Expert

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    3,323
    Country:
    United States
    Nope go buy a N3DS/XL
     
    NoNAND likes this.
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon Done

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    16,758
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
  4. Sonic Angel Knight

    Member Sonic Angel Knight GBAtemp Guru

    Joined:
    May 27, 2016
    Messages:
    7,173
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Do you think there is a reason why is exclusive? :mellow:

    There is a reason, i hope you know that.
     
    Xandrid likes this.
  5. wownmnpare
    OP

    Member wownmnpare GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2014
    Messages:
    195
    Location:
    Caloocan
    Country:
    Philippines
    This enlighten me very well. Time to buy n3ds xl.
     
  6. Sonic Angel Knight

    Member Sonic Angel Knight GBAtemp Guru

    Joined:
    May 27, 2016
    Messages:
    7,173
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Or you can play it on a wii/wii u which on eshop virtual console is $20 and looks way better than 3DS

    At least the music isn't ruined by this horrible slow down. :D

    But yeah, the OP should have least searched for this information.
     
    Ricken likes this.
  7. dib

    Member dib GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    1,565
    Country:
    United States
    Can't blame people for resenting it being restricted to the "new" system.

    Microsoft pulled that same shit with Halo 2 to try to force people to switch to Vista. They swore it couldn't run on XP, then Hackers got it running within no time.
     
  8. Oschara

    Newcomer Oschara Advanced Member

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    62
    Country:
    United States
    I tried it on my xl and the graphics were awful. Need to play on wii/wii u haha.
     
  9. SoslanVanWieren

    Newcomer SoslanVanWieren Advanced Member

    Joined:
    Feb 6, 2017
    Messages:
    90
    Country:
    Anguilla
  10. Shikkichu

    Member Shikkichu Just a Pika Girl~

    Joined:
    Jan 28, 2017
    Messages:
    605
    Location:
    Wherever my Pikachu is.
    Country:
    China
    To be fair, the o3DS isn't powerful enough to run without that massive lag, so you can't really be mad, unless you truly wanna play the whole game in slow motion xD
    As for Isaac on o3DS, that ones a little confusing as to why it's slow, runs on my old 2009 laptop just fine on Steam.
     

Share This Page