I don't wanna be banned so I ask first...

Discussion in '3DS - Nintendo Network' started by Luisgi, Dec 2, 2016.

Dec 2, 2016
  1. Arck

    Member Arck GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 13, 2016
    Messages:
    469
    Country:
    Antarctica
    they can, do you know what are "private header" ?
     


  2. VinLark

    Member VinLark Take this 5

    Joined:
    Jun 11, 2016
    Messages:
    3,402
    Location:
    4chan and other wonders of the internet
    Country:
    United States
    do you know what are private header

    You can't even use grammar properly I don't think I should bother responding to anything else. No, cias are different from a Gateway .3ds file. Cias are safe. Maybe you can prove me wrong?
     
  3. Arck

    Member Arck GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 13, 2016
    Messages:
    469
    Country:
    Antarctica
    ???

    I mean they can know if you use a .3ds or a cia because .3ds have private header, you just didn't understood.
     
    ZoNtendo likes this.
  4. MorshumanKL02

    Newcomer MorshumanKL02 Member

    Joined:
    Dec 30, 2016
    Messages:
    20
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    It's from save editing. I had to use hex editor to edit the .dat file on the exported save and then re-import then wa-lah! infinite rocket launcher in Raid mode!! if you beat the game on HELL difficulty it will unlock the Infinite launcher for Campaign use ONLY. thanks to the save edit I got for raid mode :)
    Now there is NTR plugin i have 2 of them for RE:R that have infinite ammo and ammo is scarce in the game. but i mean you can't use online cause the .plg files were built to block wifi feature in game. can't remove that cause i don't have the source of the .plg :/
     
  5. elBenyo

    Member elBenyo Wad of meat.

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    292
    Country:
    United States
     

    Attached Files:

  6. MorshumanKL02

    Newcomer MorshumanKL02 Member

    Joined:
    Dec 30, 2016
    Messages:
    20
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    Yea that, thanks (^o^)
    Well now that I have that main.o+the plugin i want to patch i guess i better grab this devkitpro and install python is the next step. Saw a post somewhere here about how to create your own plugins but in this case i want to modify my already existing one.. So yea i've heard you must have the SOURCE to do it. and i don't cause i got it from the chinese plluggin site and it's not like gethub where it has all those source files you can just go and grab. guess i'll play around for a bit and see what i can do.. I'm hoping that i can just execute a .bat file within the plugin builder thingy that will just patch the main.0 into the plugin and nothing else. Is that even possible or is that bat file for building plugins just for building entirely new ones? wells whatever i'lls just look at it lol.
     
  7. elBenyo

    Member elBenyo Wad of meat.

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    292
    Country:
    United States
    Here's the first guide I saw on it that can use that main.o.
    http://gbatemp.net/threads/simple-enable-online-functionality-for-ntr-cheats.442996/
     
  8. vinstage

    Member vinstage untouchable

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    151
    Country:
    United Kingdom
    It's honestly better to be paranoid, scrubbing everything clean.
     
  9. vinstage

    Member vinstage untouchable

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    151
    Country:
    United Kingdom
    understand**

    Sorry to be THAT person, but I'm a grammar Nazi.
     

Share This Page