Zelda problem

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Antihero2007, Jul 7, 2007.

Jul 7, 2007

Zelda problem by Antihero2007 at 11:28 PM (898 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Antihero2007
    OP

    Member Antihero2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    141
    Country:
    United Kingdom
    Not sure if this is the right place but when I start the Zelda rom on my M3 Simply I just get a black screen with red japanese text no idea what this says but I'm guessing it's something like "You can't play this". Is anyone else having this and is there away around it?
     
  2. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    update to newest firmware
     
  3. Antihero2007
    OP

    Member Antihero2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    141
    Country:
    United Kingdom
    Huh I just got a message on Sim City saying "could not load the data. Turn off the power and reinstert the DS Card." maybe the japanese text said the same thing. I added these two games at the same time so maybe the transfer was messed up.
     
  4. Antihero2007
    OP

    Member Antihero2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    141
    Country:
    United Kingdom
    I'm using version 1.04 has there been another update?
     
  5. HBK

    Member HBK Clover - Fearless to Speak Now. ;)

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    1,813
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Yes, please update to version 1.06. It's now compatible with those two games.
     
  6. strummer12

    Member strummer12 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    Yeah, you need 1.06 firmware. Game works great, but it's unplayable since I can't read Jap. Shame too cos it's really good.
     
  7. Antihero2007
    OP

    Member Antihero2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    141
    Country:
    United Kingdom
    Ah ok thanks, I've been out of the loop a bit since my pc broke down and I got the laptop I'll get the update. Yeah I can't read Japanese or Chinese I just got it to see what it looks like.
     

Share This Page