Zelda PH EZ4

Discussion in 'EZ-Flash' started by vesperka, Oct 3, 2007.

Oct 3, 2007

Zelda PH EZ4 by vesperka at 8:33 PM (2,228 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. vesperka
    OP

    Newcomer vesperka Newbie

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I saw someone having problems with an EZ5, but I can't get Zelda Phantom Hourglass to work with my EZ-Flash IV. I tried updating my firmware and my client, but when I open the rom it says it isn't in the database list, and it doesn't allow me to choose a save type.

    I grabbed the latest client and firmware from this site so I don't know what else to do.
     
  2. superkris

    Member superkris GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    141
    Location:
    Quebec
    Country:
    Canada
    Get your updated rom list here: http://romlistds.ajweb.co.uk/

    Then unzip the files to your sysbin folder replacing the old one.

    This game works fine on my EZ4 so you should be o.k.

    EDIT: more explaining in case it's needed
     
  3. BananaXX

    Newcomer BananaXX Member

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    10
    Country:
    Do you guys have an EZ4 compact or deluxe?
     
  4. superkris

    Member superkris GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    141
    Location:
    Quebec
    Country:
    Canada
    I'm not sure...Mine is the big one for the DS Phat
     
  5. Veho

    Global Moderator Veho The man who cried "Ni".

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    8,443
    Location:
    Zagreb
    Country:
    Croatia
    That's the Deluxe.
     
  6. vin20

    Newcomer vin20 Newbie

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    whenever i load up zelda:Ph i get 2 white screens. does anyone know what i can do about that? thanks
     
  7. 1man1dream

    Member 1man1dream GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    161
    Country:
    Australia
    same problem for me I think its the 4mb save?
     
  8. cifa the king

    Newcomer cifa the king Member

    Joined:
    Oct 6, 2006
    Messages:
    21
    Country:
    I have the PAL version on my EZ4 but it give me 2 white screen. How can i resolve ?
     
  9. antihaxer

    Newcomer antihaxer Advanced Member

    Joined:
    Jul 3, 2006
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    I have the same problem with my ez4 lite, any ideas on how to fix it?
     
  10. alt0idman

    Newcomer alt0idman Newbie

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I had the same problem with 2 white screens w/ EZIV Lite. Upgraded kernal/loader to EZloader070315 and that fixed it
     
  11. arnolanf

    Newcomer arnolanf Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    France
    I've upgraded the loader to 070315 but it doesn't work.
    What version of EZ4Patch.dll do you use ?

    With what version of EZ4_client do you flash the rom ?

    Can you give a link to the version you used ?
     

Share This Page