Zelda collectors edition

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Digeman, Jan 16, 2008.

Jan 16, 2008

Zelda collectors edition by Digeman at 10:40 PM (1,610 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Digeman
    OP

    Member Digeman GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    759
    Country:
    Sweden
    Hey guys it's me again with another question that's prolly very nooby! [​IMG] Anyways let's cut to the chase (or however that's spelled). Well a while ago (before the first wiikey update! =O) i tried burning the legend of zelda collectors edition and some other games on a dvd using the make-multi program. Well most of the games worked except zelda, which got me into the menu..but when trying to actually start a game it just turned black and stayed that way....I tried starting the game in all the different modes without any succes, i tried burning the game on different speed with no succes aswell so i thought it might be that audio thing problem.

    Well the wiikey update came and i was all excited to try out zelda, which i did, but sadly i had the same problem then aswell. The make-multi version i was using was not the newest one but the second newest?? [​IMG] Anyways i tried using the newest version of it but i couldn't get it to work [​IMG] (the actuall like compression or whatever of the different games that is =P)

    Does anyone know how to get that damn game to work?
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,283
    Country:
    Netherlands
    That zelda disc only runs in 60hz mode, so your television must support this.
     
  3. domislong

    Newcomer domislong Member

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    42
    Country:
    Australia
    Leave it uncompressed.
     
  4. Digeman
    OP

    Member Digeman GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 5, 2005
    Messages:
    759
    Country:
    Sweden
    Alright this is gonna sound so sad but...how do i do that....? [​IMG]
     
  5. creepingcreep

    Newcomer creepingcreep Advanced Member

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    76
    Country:
    United Kingdom
    So i have a similar problem with Zelda Collectors Edition. I've got Pal wii 3.3E and Wiikey 1.9s. Downloaded the collectors edition and burnt it at various speeds on to Verbitum -R dvd's. I get to the menu and select a game and then just blank screen. My Wii is already running at 60hz setting.

    Anyone had similar problem? Or know how to fix it?
     

Share This Page