Zelda A Link to the Past not working?

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by kjhovey, Mar 28, 2008.

Mar 28, 2008
  1. kjhovey
    OP

    Newcomer kjhovey Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Well, i start it up on my EZ 3 in 1, and the start button won't work. I tried it on my comp. emulator, and the start button didn't work there too. I tried getting the rom several different places... each one won't allow me to use the start button :wtf:.

    I really want this game on my EZ 3 in 1, seeing how it's one of my favorite games of all time.

    TIA
     
  2. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    I don't even know what to say to this. No wait, I do. PEBKAC.

    The start button doesn't just "not work". If you've used multiple roms and used both PC and flash kit, I think you are thinking too hard because there isn't exactly a trick to this. Not to be purposefully condescending but I'm honestly not sure what else to say.
     
  3. kjhovey
    OP

    Newcomer kjhovey Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    It's as simple as this, I start the rom up, and once i get to the main screen (where the triforce connects), start will not register.
     
  4. Gman 101

    Member Gman 101 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    438
    Location:
    Karkand & Mashtuur City
    Country:
    Australia
    Do you HAVE to press start? I don't ever remember pressing START when the triforce appeared...
     
  5. kjhovey
    OP

    Newcomer kjhovey Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Yes, you do, it clearly says it XP. I tried all buttons anyhow, nine worked.
     
  6. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    *tries official cartridge* Works here
    *tries rom* Works here.

    You sure you don't have a borked controller setup or a corrupted save file or something? Have you verified that the rom is clean with some renaming utility?
     

Share This Page