Yu-Gi-Oh World Championship 2010 crashing no$gba

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by kpruss, Feb 18, 2010.

  1. kpruss
    OP

    kpruss Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Apr 27, 2007
    United States
    I've been trying to play World Championship 2010 on no$gba2.6a and other than the usual fuzzy sound that World Championship 2009 also had, the game crashes in the middle of every duel I try.

    There had been posts of an anti-piracy patch which was needed to play this game using Xv132 or w/e it's called but I self patched my rom(s) and it didn't help.

    Is this game not playable on No$ or will there be a fix/patch for this in the future?

    The game runs extremely slowly on DesMume but that could be due to my laptop. Thanks to anyone who tries and helps.
     
  2. vatsalrandhar

    vatsalrandhar Newbie

    Newcomer
    7
    0
    Jun 20, 2007
    India
    lol this is the 5th place i am telling this . use ar codes for no battle animation and game will work(no hang/crashes)
     
  3. neolaguna

    neolaguna Member

    Newcomer
    10
    0
    Nov 21, 2009
    Gambia, The
    So, would you be so nice to tell us the AR code? Codes in the hacking section ( http://gbatemp.net/index.php?showforum=41 ) still don't work.

    The only working emulator atm is DeSmuME , but the game runs in slowmo and mostly unplayable. [​IMG]
     
  4. Valmont83

    Valmont83 Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Mar 14, 2009
    Gambia, The

    The Option: "No Battle Animation" is in the Game! There is no need for a cheatcode or something else! Go into the Game, Options and turn the Animations off...

    Have Fun [​IMG]
     
  5. Yunglex313

    Yunglex313 Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jan 13, 2010
    United States
    If there is an option you might want to tell us where it is cause I for one can't seem to find it.