YS Menus skins?

Discussion in 'DSTT' started by pvchook, Apr 13, 2008.

Apr 13, 2008

YS Menus skins? by pvchook at 9:38 PM (793 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. pvchook
    OP

    Newcomer pvchook Newbie

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I've been using the YS Menu for a while now, and though it is much stabler IMO than the standard TTDS menu, it is really bland to look at.

    I've downloaded the DS skin customizer with the YS menu plugin, but my background still remains blank.

    What am I doing wrong?
     
  2. Fakie!

    Member Fakie! GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 23, 2007
    Messages:
    285
    Country:
    Chile
    Make sure Ysmenu1.bmp and Ysmenu2.bmp are in your TTMenu foder.
     
  3. pvchook
    OP

    Newcomer pvchook Newbie

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    Well that was simple, thanks! I was putting them in the skins subfolder. No wonder it didn't work!
     

Share This Page