YouTube

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by mbruno, Mar 14, 2009.

  1. mbruno
    OP

    mbruno Gamer For Life

    Member
    304
    7
    Aug 6, 2008
    United States
    Vienna, West Virginia
    Has anybody else been having problems with YouTube lately? Like, videos taking forever to load/buffer, if they ever do at all. I'm hoping that I'm not the only one having this problem and it's on YouTube's end.
     
  2. kezlehan

    kezlehan GBAtemp Regular

    Member
    104
    0
    Sep 21, 2008
    Yeah sometimes the videos will take ages to upload, and sometimes it will say it's uploading, but then it never does. Also view counts don't always update.
     
  3. Licardo7

    Licardo7 GBAtemp Fan

    Member
    498
    2
    Jul 29, 2008
    United States
    Yup, usually my computer takes only seconds to fully upload the vid even in HD but lately I had to pause alot.
     
  4. Defiance

    Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Member
    1,504
    62
    Oct 7, 2007
    United States
    Terminus
    Really? I honestly haven't noticed anything...
     
  5. mbruno
    OP

    mbruno Gamer For Life

    Member
    304
    7
    Aug 6, 2008
    United States
    Vienna, West Virginia
    Guess you're just lucky then. [​IMG]
     
  6. Licardo7

    Licardo7 GBAtemp Fan

    Member
    498
    2
    Jul 29, 2008
    United States
    ok, it's fix now I think. I can load vids way faster now.
     
  7. Mewgia

    Mewgia drifter

    Member
    2,161
    10
    Dec 16, 2006
    United States
    Boston, MA
    seems that s.ytimg.com is what's not responding.

    The front page takes about a minute to load for me, and it takes about 5 minutes to load 5 seconds of video.