Your wii has an unauthorised device installed

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by gotissues, Nov 8, 2007.

Nov 8, 2007
  1. gotissues
    OP

    Newcomer gotissues Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    33
    Country:
    Netherlands
    Okay, i was about to play a game on my wiikey modded (1.9g firmware) wii.
    then i got a message saying something like: you got an unauthorised device installed.
    Unsure what it exactly said since i plugged out the feeding cable asap.
    Anyone else had this message? Any solutions?
     
  2. sekhu

    Member sekhu moo?

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    1,156
    Country:
    United Kingdom
    seems like the wiikey firmware is buggy - did you try SMG? Wiikey team did say the wiikey firmware update is BETA, so I guess it's no surprise that some are having problems.

    You don't need to pull the cable out, they're not going to track you down. Just try the game again, if you keep getting the error, dunno what to do [​IMG]

    You had no problem flashing the wiikey right?
     
  3. gotissues
    OP

    Newcomer gotissues Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    33
    Country:
    Netherlands
    Yeah, got it trying to play smg.
    Just tried to play a original game, that works.
    Lemme try smg again, it used to work before...
     
  4. gotissues
    OP

    Newcomer gotissues Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    33
    Country:
    Netherlands
    Okay, no weird messages now, i feared my wii might be bricked at first, but all is fine now.
    Flashed my wiikey without trouble indeed
     
  5. sekhu

    Member sekhu moo?

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    1,156
    Country:
    United Kingdom
    well like i said it's probably buggy firmware update from wiikey, others have had the same message and then restarted the wii. no harm done. also double posting is frowned upon, so just use the edit button [​IMG]
     
  6. gotissues
    OP

    Newcomer gotissues Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    33
    Country:
    Netherlands
    Will do, thanks [​IMG]
     
  7. mike10

    Newcomer mike10 Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    50
    Country:
    yah that also happened to me last night
    but I tried again and it worked

    It was the first time that I have had any problems with mario galaxy
     

Share This Page