yoshi's island is out

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by mikesinclair555, Nov 8, 2006.

Nov 8, 2006

yoshi's island is out by mikesinclair555 at 5:08 AM (2,350 Views / 0 Likes) 25 replies

  1. mikesinclair555
    OP

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    yoshi's island is out for nds, and it is just like snes one so far.
     


  2. Kamakazie

    Member Kamakazie GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    177
    Location:
    Long Island
    Country:
    United States
  3. mikesinclair555
    OP

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I've had it for about 45 min.
    Works on SC with all settings checked.
     
  4. hakdizzle

    Member hakdizzle GBAtemp Regular

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    119
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    U so crazzzzy.
     
  5. bdcool187

    Newcomer bdcool187 Member

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    He's right. It is out!!!
     
  6. MrHellFire

    Newcomer MrHellFire Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    38
    Country:
    United States
    I've just gotten through the first level, it's a LOT like the original.
     
  7. mikesinclair555
    OP

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Press X and down arrow

    And X and up arrow to change screens
     
  8. Dankrigannon

    Newcomer Dankrigannon Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    mike sinclair has had it for 45 minutes... and he is still on the first level

    jk

    It is almost identical to the original... which is gooood... which is gooooooood...
     
  9. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    So is it just a souped up version of the SNES version or is it a sequel.

    It started off as Yoshi's Island 2 with Wi-Fi Connection.
    But now the official box art from the Nintendo press site shows Yoshi's Island DS and no Wi-Fi logo.
     
  10. mikesinclair555
    OP

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    It is a sequel. alittle bit is the same, but I think you also get the other characters
     
  11. ctunightfall

    Newcomer ctunightfall Member

    Joined:
    Jul 1, 2006
    Messages:
    45
    Country:
    United States
    you mind uploading that somewhere and PM me that location?
     
  12. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    I posted the release for anyone interested.
     
  13. edgeblade69

    Member edgeblade69 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2002
    Messages:
    259
    Country:
    United States
    Sweet. [​IMG] I've been replaying the original (YI1/SMW2) for the heck of it and was looking forward to this. I guess this could theoretically be considered SMW3?
     
  14. marblearch111

    Newcomer marblearch111 Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    32
    Country:
    United Kingdom
    IMO the music is worse on NDS, than the original
     
  15. J_Devon

    Newcomer J_Devon Member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    23
    Country:
    Netherlands
    I share your opinion on the music. The snes version has a MUCH better soundtrack. Adds more to the game.
     
  16. deemo

    Newcomer deemo Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    i'm having some trouble getting it running on my G6 lite, anyone else having troubles? am i doing something wrong? i just get a white screen.
     
  17. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    Works for me with DoFAT, ForceR/W, trimmed and soft-reset.
     
  18. phantastic91

    Member phantastic91 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    501
    Location:
    California
    Country:
    United States
    theres no wifi =[
     
  19. Gifted1

    Member Gifted1 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 26, 2006
    Messages:
    488
    Country:
    United States
    Do the different color Yoshis do different things like in the regular mario games or do they all do the same thing?
     
  20. [M]artin

    Member [M]artin .

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    3,658
    Country:
    United States
    As far as I know (World 3 right now) same thing. Different colored Yoshi for each level in a world.
     

Share This Page