Yep, Wiininja HAS audiofix

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Pacote, Jan 31, 2007.

Jan 31, 2007

Yep, Wiininja HAS audiofix by Pacote at 10:09 AM (3,251 Views / 0 Likes) 22 replies

  1. Pacote
    OP

    Newcomer Pacote Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    Brazil
    From their site

    SO, another mistake from ZEUS and his so called review from Cyclowiz (i doubt he ever installed the chip)


    I think audiofix is not even something that the chip do, its something that the wii itsefl must handle i guess...

    But now we see that the cyclowiz is just a clone [​IMG]
     


  2. OuahOuah

    Member OuahOuah GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    948
    Location:
    France
    Country:
    France
    1) 3 posts and swear about one of the most active person from the scene : suck**

    2) The Wii is not able to "stream audio fix" a game because an original one don't have any problem about because it's... an original
     
  3. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Good to know that it supports AudioFix, I was wondering about that [​IMG]
     
  4. Pacote
    OP

    Newcomer Pacote Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    Brazil
    Just cause i have 3 posts HERE doesnt mean you know me, i post in many foruns like maxconsole, xbox-scene, xboxhacker, and im even a mod at Team-Xecuter on the PSP section (altough not so active anymore)

    Zeus had some EXCELENTS review but dont excuse him of this pitiful "advertised" review about Cyclowiz....


    When you read a REVIEW you expect non biased opinon and nos this kind of crap (extracted directed from the so called review)

    "read our review of the one that has the best chances to survive : CycloWiz by Team Cyclops."

    "While it is clearly a must-have feature, it’s yet unknown, but unlikely, that wiinja offers this feature."

    "CycloWiz rocks!"


    I think its pretty clear...
     
  5. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    good news Pacote, im installing the wiinja soon, and will test waverace.
     
  6. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I think from previous examples we've seen it's clear where Maxconsole's pocketbook is. Some nice info in the review but...yeah.
    I agree with Pacote on this.

    Not to derail the topic or anything [​IMG] Continue.
     
  7. icewarp

    Newcomer icewarp Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    58
    Location:
    Araras - SP
    Country:
    Brazil
    Seriously, what is the audiofix?
     
  8. Hooya

    Member Hooya GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Location:
    Central Illinois
    Country:
    United States
     
  9. Farami9

    Member Farami9 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Messages:
    247
    Country:
    United States
    I ain't complaining
     
  10. poisonousj

    Member poisonousj GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 28, 2005
    Messages:
    341
    Country:
    United States
    good to know since my wiinja is on the way. and yes that maxconsole review screamed of an advertisement, especially when a couple days ago they post "First REAL modchip" hehe. oh well. i still like the site [​IMG]
     
  11. arthurkok2

    Member arthurkok2 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    252
    Country:
    Canada
    as far as what we know now, CycloWiz and Wiinja both connect to the DVD drives serial port, i highly doubt that any one of them actually "audio fix". CycloWiz is just a clone of Wiinja from what i read. It has quicksolder but that makes it HELL when u want to remove it.

    oh, and hi! long time reader, but never posted!
     
  12. niklasnyfiken

    Member niklasnyfiken GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    235
    Country:
    Switzerland
    Yeah, they're obviously bought by that CycloWiz company.
     
  13. niklasnyfiken

    Member niklasnyfiken GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Messages:
    235
    Country:
    Switzerland
    Wiinja wasn't even out when CycloWiz was announced so the chances of them finding a Wiinja, extracting the code, and making their own chips is highly unlikely. What people don't realize is that there are lots of experts that can discover the same thing and that's exactly what has happened here.
     
  14. arthurkok2

    Member arthurkok2 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    252
    Country:
    Canada

    haha, then please disregard that comment [​IMG]
     
  15. TheVirus

    Member TheVirus GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    404
    Country:
    Uganda
    From what I've read, the 'audio fix' has to do with Gamecube games having messed up audio. Before, you'd have to apply a patch to the ISO image and then burn it. These chips, supposedly, have this fix included that fixes the audio on-the-fly, so you don't need to patch each image before burning it.
     
  16. arthurkok2

    Member arthurkok2 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    252
    Country:
    Canada
    hmm...is that so? well, we can wait until a NON BIASED review comes out and see what they say.
     
  17. lenselijer

    Member lenselijer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    1,497
    Country:
    Netherlands
    I just soldered the 5 wires already and its really easy, 2 big solder points and 3 smaller but very easy to do.

    its almost the same as gamecube modchips like qoob/viper.

    now just waiting for the wiinja and i can start testing [​IMG]
     
  18. arthurkok2

    Member arthurkok2 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    252
    Country:
    Canada
    wow, already?
     
  19. Dylanwhat

    Newcomer Dylanwhat Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    45
    Country:
    United States

    This reminds me, does it run? Meaning, can we just cut the wires to our Wiinjas if a better chip comes out or do we have to desolder.

    Thanks
     
  20. arthurkok2

    Member arthurkok2 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    252
    Country:
    Canada
    i guess you could just cut the wires and resolder them onto the new chip? dont actually have to desolder the wires from the wii
     

Share This Page