xenoblade chronicles problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Ace Overclocked, Oct 20, 2011.

Oct 20, 2011
  1. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    so i finally finished downloading my xenoblade (took one week straight, crappy torrents) i copied it to my usb hdd with wii backup manager and when i open usbloader gx it appears as 00.00 gb and won't open, please help, i don't want to redownload for another freaking week
     
  2. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    can somebody please help, i won't be able to touch my wii after some time so i would like to solve this soon
    thanks
     
  3. Lucif3r

    Member Lucif3r GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    1,464
    Country:
    Sweden
    Well... Based on the information you have given it can be anything...
    But a week download? Unless you are still on 56k dial-up you must have gotten hold of a veeery shitty torrent... *coughs*i got it at 9.8MB/sec*coughs*.
     
  4. 310301288

    Newcomer 310301288 Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    85
    Country:
    Canada
    if usb loader gx says 0.00gb then the game is a fake. jus google "tehparadox wii iso"

    and download em manually. Usb laoder gx only shows 0.00gb if the game is fake, or if u downloaded the wrong game, ie. gamecube iso.
     
  5. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,106
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    i have a 8 mb adsl connection
    i mean like 200 ppl are seeding and 900 ppl leeching
    many people on the site said it works and all and it's a very trusted site, and on usbgx it recognizes it as xenoblade...
     
  6. brausm08

    Member brausm08 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    721
    Location:
    USA - Midwest
    Country:
    United States
    ...have you tried with a different loader? ...do you have the proper cIOS?

    i don't know if this would work, but since you have/use WBM, you could calculate and post the MD5 hash (and the other details: size, partitions etc.) for the file and have any of us compare it to ours....i'd have posted mine now, except i'm 9 hours away from my computer.
     

Share This Page