1. godreborn

    OP godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    19,865
    Country:
    United States
    does anyone know if you can get a faux rrod if a system's power cable isn't plugged in all the way? that seems to have happened to me just a few moments ago. whenever I'd turn the system on, it would rrod immediately without powering on. unplugging the cable the rest of the way, then plugging it back in seems to have fixed it. I don't play the system often, and the temperatures are always less than 140 degrees F, so hardware failure seems unlikely, but I really don't want one of my systems to have failed. I moved the system at some point recently which might've dislodged the cable.
     
  2. godreborn

    OP godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    19,865
    Country:
    United States
    hmm...I just read this on wiki. a power cable not being plugged in all the way can cause rrod.
     
  3. gokuguy

    gokuguy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    I had the same issue with one of my 360 consoles (went through 3 of them... Man was I dumb...). I vaguely remember using the wall to prop the cable up into the console, which helped for a while. It eventually ruined my cable and I had to get a new one. The new one never had the issue.
     
    godreborn likes this.
  4. godreborn

    OP godreborn GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    19,865
    Country:
    United States
    hmm...I just slightly unplugged the cable again to see what would happen. it rrod again when I did that, so that must've been the problem. the cable seems to be fine, just got slightly unplugged when I moved it. it has been ever so slightly unplugged or else it doesn't turn on at all. ;)
     
  5. DinohScene

    DinohScene Gay boy
    Moderator

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    21,373
    Country:
    Antarctica
    Yeh, had that happen twice orso that the PSU wasn't connected properly and the thing displayed an RROD.
     
    godreborn likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Plugged, Power, Cable