WWE Allstars - Patching video mode to PAL60 doesn't work

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by WiiUBricker, Apr 16, 2011.

  1. WiiUBricker
    OP

    WiiUBricker Insert Custom Title

    Member
    6,890
    3,910
    Sep 19, 2009
    Argentina
    Espresso
    I have an issue with WWE Allstars that I never have experienced before. WWE Allstars for Wii is really a cheap port since the PAL version does not support PAL60, but only PAL50 and the sound quality is horrible. I was trying to force and patch the video mode to PAL60, but it didnt work. The game starts in PAL50 mode regardless of the video mode properties.

    I tried the NTSC version and this seems to support NTSC only which my TV does not like. Forcing and patching video mode will end up with a black screen. I tried patching the main.dol manually and patching with various loaders, tried different settings but it just does not work.

    So how is that even possible? Anyone ever experienced the same?
     
  2. WiiUBricker
    OP

    WiiUBricker Insert Custom Title

    Member
    6,890
    3,910
    Sep 19, 2009
    Argentina
    Espresso
    Alright, I think after 11 days I can bump this thread. I still got no solution. If none replies, I guess I have to stick with crappy PAL50.
     
  3. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru

    Member
    8,165
    72
    Oct 17, 2008
    Gambia, The
    NeoGamma has 2 differerent kinds of video mode patches. The 1st kind is the one most loaders use, patching the video modes in the main.dol. The other is the one used in sneek, it's worth a shot.