WTF! Camera is stuck recording but it says 00:00:00 time.

Discussion in 'Mobile Phones and Media Players' started by Aijelsop, Feb 5, 2011.

  1. Aijelsop
    OP

    Newcomer Aijelsop Question Asker

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    1,000
    Country:
    United States
    I have NEVER seen a camera get stuck on a menu before, nor did I ever think someone was dumb enough to get it stuck.

    My brother managed to do something to his camera and its stuck on a recording screen that says 00:00:00. It doesn't change. (thats the time its been recording) and it says the > Pause. I press everything and NOTHING happens. WTF!?!

    He has a DVF-720 Polaroid camcorder.

    Also the battery won't come out.
     
  2. bdr9

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    Wait for the battery to die, I guess. It can't last forever.
     
  3. Aijelsop
    OP

    Newcomer Aijelsop Question Asker

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    1,000
    Country:
    United States
    I tried to charge it. It won't charge (its still turned on) when it normally does. I think it might not work when it's dead either.
     
  4. bdr9

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    Why is it that you can't take out the battery?
     
  5. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    My first guess would have been to pull the battery too; why won't it come out? Is it internal?

    Either way, it sounds like it could just be a glitch in the software; losing power will let it reset and it should hopefully be alright after that.
     
  6. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    nvm, thought it was on and android device for some reason >.>
     

Share This Page