wow 2 on the g6

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Fire_Storm, Sep 5, 2007.

Sep 5, 2007

wow 2 on the g6 by Fire_Storm at 4:32 AM (741 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Fire_Storm
    OP

    Newcomer Fire_Storm Newbie

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    i have the g6 lite flash cart with passcard 3 i have updated the firmware and the u loader, i have tried every setting to try 1368_Worms_Open_Warfare_2_EUR_NDS-XPA i have tried every setting to get it to work but i either get cant find the savegame file, or white or black screen how do i get it it to work?
     
  2. Helveteskuken

    Newcomer Helveteskuken Member

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    Sweden
    Need Arm7-fix...
     
  3. cheekydollar

    Newcomer cheekydollar Advanced Member

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    76
    Country:
    United Kingdom
    I have the same problem with my R4 - It keeps saying it cant find the save data!

    Can you explain what Arm7-fix is? Has everyone used this fix to play it?
     
  4. rsx19

    Member rsx19 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    124
    Country:
    United States
    the funny thing is that i didnt even do the arm7 fix and it works on my ez-v
     
  5. Infinitus

    Member Infinitus GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    Oui! There have been more than ten topics on this issue.

    Please read other topics before posting your own...
     

Share This Page