Wolfenstein 3D (Registered build) BETA

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Another World, Apr 20, 2009.

Apr 20, 2009
  1. Another World
    OP

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    [​IMG] Wolfenstein 3D (Registered build) BETA
    Update
    [​IMG]

    Lazy1 has released a re-written port of his Wolf3D NDS EMU. This updated version features code fixes, bug fixes, and most importantly support for the registered versions of both Wolf3D and Spear of Destiny. Data files must go in /data/wolf3d, and it has been reported that the RTCW CD data files appear to work the best. Good news for those of you that own the CD versions! Remember this is a BETA (pre-release) build, it contains bugs.



    [​IMG] Off-site DEMO Download
    [​IMG] Source
    [​IMG] Homepage
    [​IMG] Discuss
     
  2. Another World
    OP

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    i tested the 2 expansions for spear of destiny, and to the surprise of myself, they are working. the files are named the exact same, so you can currently only have 1 of the 3 versions on your msd at any one time. the intro screen is also the same, i’m assuming this is something changed by 1 of the 3 game specific exe files.

    here is a quote from the wiki

    -another world
     
  3. Firedrake1

    Member Firedrake1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    100
    Location:
    Traverse City, Mi
    Country:
    United States
    oh man! so many good times with Wolf3D!
     
  4. updowners

    Member updowners lurklurklurk

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    1,323
    Country:
    Australia
    Yippee. I love this game. Even though the graphics are dated, I would rather play this than COD5 and Metroid Prime Hunters.
     
  5. kjean

    Member kjean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    550
    Location:
    where I'm from
    Country:
    Korea, South
    Works flawlessly. btw, you need v1.4 of wolf3d.
    and about sod's mission packs, look at my reply on gbadev. [​IMG]
     
  6. test84

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    Wow!

    SoD works ok but Wolf3D is jittery, how can I determine which version of Wolf3D I have? (to be sure its 1.4 as Another World said it should be)
     

Share This Page