1. WallK

    WallK Get off my lawn
    Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    216
    Country:
    10.3 to 9.2E, worked ok until I put starter pack, FBI, Pasta and Emunand9 on sd card. Now only blue light shows up
     
  2. Kajiarashi Suzaku

    Kajiarashi Suzaku Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Messages:
    54
    Country:
    Brazil
    Sorry, I can't help you. Because I'm not use
     
  3. Dedede

    Dedede Banned
    Banned

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    111
    Country:
    -snip-
     
    Last edited by Dedede, Jan 28, 2016
  4. LapisLazuli

    LapisLazuli Thrills, chills, kills!
    Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    651
    Country:
    United States
    is there anything bricked users can do yet? :(
     
  5. xAeonX

    xAeonX Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 2, 2016
    Messages:
    5
    Country:
    I wanna know too :( Is there any hope for us if we keep our Bricked N3DS? I mean, do we stand any chance in the future to fix them without a nand backup?

    I bricked mine by fucking installing O3DS Cia files on a N3DS...
     
  6. enrick

    enrick Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    87
    Country:
    Romania
    same here : Bricked my N3DS EUR version 9.4 i used KTM 9.2.0-20E-N3DS.ttp with browserhax, sysupdater started to install cias, after 5 cias error with please turn off......i have removed sd card, even with L R A UP is not working, only the led is starting at power ... tried hundred of times to open in safemode, nothing.
     
  7. Nope.exe

    Nope.exe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    I bricked my O3dsUSA because I shut down my 3ds on "Getting CIA Files" Is there anyway to fix this?
     
  8. dazindude

    dazindude Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    why'd you shut it down (i want to know gonna downgrade soon)
     
  9. Nope.exe

    Nope.exe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Idk thats the thing I was tired last night :cry:
     
  10. dazindude

    dazindude Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    so it didn't freeze there or anything . why not leave it on?
     
  11. Nope.exe

    Nope.exe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    I thought it froze.....
     
  12. Justin20020

    Justin20020 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    760
    Country:
    Germany
    First, I thought it too. Next time, give it time (30 seconds or 1 minute)
     
  13. Nope.exe

    Nope.exe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Well I don't know if there will be a "Next Time"
     
  14. wormdood

    wormdood pirate booty inspector
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    5,105
    Country:
    United States
    sorry kiddos with no backups those things are useless paperweights you might want to keep them for spare parts or sell them for the same reason
     
  15. Nope.exe

    Nope.exe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Or you can have nintendo fix them...
     
  16. Kartik

    Kartik GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    486
    Country:
    India
    Off topic:Where is the unique console key stored???
     
  17. Nope.exe

    Nope.exe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 5, 2015
    Messages:
    44
    Country:
    United States
    Don't know and why?
     
  18. Kartik

    Kartik GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    486
    Country:
    India
    can i dump my first 3ds nand to the the bricked if not whats the reason???
     
  19. Ridge

    Ridge The Queen Anemone
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2015
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    No, you can't use a 3DS' NAND on a 3DS it didn't originate from.
     
  20. wormdood

    wormdood pirate booty inspector
    Member

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    5,105
    Country:
    United States
    if its from the same 3ds then yes
    if its from a different 3ds then no
    the reason is because your 3ds knows its own sig
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - downgrade, attempt, bricks