Windows XP SP3

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by FaRReR, Jul 19, 2008.

Jul 19, 2008

Windows XP SP3 by FaRReR at 5:31 AM (922 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. FaRReR
    OP

    Member FaRReR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    the Internet
    Country:
    Australia
    Well, yesterday I downloaded Windows XP Service Pack 3. I was excited at how much better it would make my computer.


    I was wrong.

    My computer, after the installation and not one, but TWO restarts, was around 1/3 of its normal speed.

    Microsoft, I have to say this to you - YOU SUCK!

    I'm very disappointed with this Service Pack. I've uninstalled it... computer, surprise surprise is back to normal speed.

    Is this some sort of scaled-down version of Vista?

    Overall, I have to warn you -
    SP3 isn't any good.
     
  2. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    Yep. It killed my network and took over a week to fix, even after downgrading back to SP2.
     
  3. fischju

    Member fischju Rehabilitated Jaywalker

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    1,940
    Country:
    United States
    It has worked fine on all of my clean installs
     
  4. FaRReR
    OP

    Member FaRReR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    the Internet
    Country:
    Australia
    Wow, that's amazing. I wasn't expecting anyone to agree with me- I thought I was starting a fanboy flame war LOL
     
  5. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    mine worked fine. though whenever I get like a new vid card, proc, mobo, (major component) I just reinstall my XP Home with a bunch of fixes intergrated.

    I've got pretty good with nlite, pretty handy

    did you try rereinstalling? might've been a bad install
     
  6. FaRReR
    OP

    Member FaRReR GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    the Internet
    Country:
    Australia
    I don't want to spend another hour of my (precious, so precious) time. I'd rather be playing a free online FPS with a bunch of egoists [​IMG]
     
  7. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    SP3 has worked out pretty fine so far but I'm going to upgrade to Vista soon anyway.
     
  8. Richy Freeway

    Member Richy Freeway GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    United Kingdom
    We get around 50 XP machines in to repair a week. Every one of them gets SP3 applied. Since SP3's release we've only had it mess up 2 machines. We fixed both and sent them out with SP3 on.

    That's a lot of PCs running happily with SP3. A good mix of clean installs, machines that didn't even have SP1 installed and machines updated to an average standard.
     

Share This Page