Will Wii Fit work with a 3.2 USA console?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by blueoakleyz, Oct 6, 2008.

Oct 6, 2008
  1. blueoakleyz
    OP

    Member blueoakleyz GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    237
    Country:
    United States
    I want to buy Wii Fit (legitimately, obviously) but don't want to upgrade past 3.2

    Although if i upgraded to 3.3 could i downgrade to 3.2 and have it (WiiFit) still work?

    Edit: Oops I mean I have 3.2
     
  2. choupette

    Newcomer choupette Advanced Member

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    85
    Location:
    France
    Country:
    France
    you could always use gecko os to launch it, it may work, as it's supposed to bypass the update process.

    I have an us wii, but I live in france, I use gecko region free to launch my french copy of wii fit. and I have no problem at all.
     
  3. blueoakleyz
    OP

    Member blueoakleyz GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    237
    Country:
    United States
    I don't really want to have to go through any kind of work around with it... I imagine I'll use it frequently and it'll be legit

    maybe someone can expand on what happens when you do upgrade to 3.3. What stops working?
     
  4. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,385
    Country:
    Sweden
    Will work like a charm... got 3.2E
     
  5. Richy Freeway

    Member Richy Freeway GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    United Kingdom
    Trucha signed discs and starfall.

    If you use neither of these then you have nothing to worry about.
     
  6. Lazycus

    Member Lazycus Rotten

    Joined:
    Jul 22, 2006
    Messages:
    871
    Country:
    United States
    WiiFit doesn't upgrade to 3.3 anyway. I don't think any game does yet.
     
  7. klyick

    Newcomer klyick Advanced Member

    Joined:
    Mar 22, 2007
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    I gotta ask....

    How do you expect to play the game without the hardware accessory? Or do you already have it?
     
  8. Dylaan

    Member Dylaan GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 5, 2007
    Messages:
    384
    Location:
    Gold Coast, Australia
    Country:
    Australia
    ^
    *facepalm* [​IMG]
     
  9. blueoakleyz
    OP

    Member blueoakleyz GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Messages:
    237
    Country:
    United States
    [​IMG]

    I said I was going to buy it legitimately... the only way you can buy it is with the board
     

Share This Page