Will the DSi have a firmware thingy?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by yikkyon, Oct 6, 2008.

Oct 6, 2008
  1. yikkyon
    OP

    Member yikkyon GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    227
    Country:
    United States
    If so... then Custom Firmware [​IMG] !!!
    And even better! SD slots to download games with!

    That would be the american dream...
     
  2. Flawsdraw

    Member Flawsdraw GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    286
    Location:
    England, Kent
    Country:
    United Kingdom
    DUDE!!!!!! check the forums WE DONT KNOW, it aint even out in Japan yet where it is being released first, the forums have tonnes of topics on this we really don't have a scoovy what to expect
     
  3. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    I always wonder why people ask questions about this before it comes out... Especially for hacking when people don't actually have it yet.

    Though you can already flash a DS which is pretty much a firmware hack type thing right? So it might have one? I don't really know as I'm not experienced in the inner workings and no one has a DSi.
     
  4. hankchill

    Member hankchill I Pwn n00bs.

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    2,344
    Location:
    Outer Space
    Country:
    Canada
    Enough with the damn DSi questions already!

    WAIT UNTIL IT'S OUT!

    If you're asking about custom firmwares, wait THREE MONTHS AFTER IT'S OUT!
     
  5. CheatingSoi

    Member CheatingSoi Graphic Designer

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,099
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    Sometime people (like myself) ask questions, even though theres no answer to them. It may be stated as a question but its more of a "Do you think?" kind of thing. So I wouldnt get mad. Hes just exited about a new system comming out. I know I am.
     
  6. Perseid

    Member Perseid GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    279
    Country:
    United States
    I don't see why there are all these questions about firmware. Does the DSi have firmware? Of course it does. The current DSes do too. That's where the menus and Pictochat are. The DS firmware has even been hacked somewhat. That's what FlashMe is.
     
  7. Foppzter

    Member Foppzter GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Messages:
    754
    Country:
    Sweden
    I'm pretty sure that the DSi will have a firmware.
    The unknown question is if we will be able to change it ourself.
     

Share This Page