Will Rock Band work with a Gutair Hereo Guitar???

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Sacohen9665, Aug 2, 2009.

  1. Sacohen9665
    OP

    Member Sacohen9665 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    369
    Country:
    United States
    Will Rock Band work with a Gutair Hereo Guitar???
     
  2. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Um I don't think it will it never works for me lol.
     
  3. Alexrose

    Member Alexrose Untitled

    Joined:
    Jan 20, 2009
    Messages:
    783
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Rock Band 2 does but not RB1.

    But with RawkSD you can export the whole setlist of RB1 to RB2 anyway, so then it's possible.
     
  4. Sacohen9665
    OP

    Member Sacohen9665 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    369
    Country:
    United States

    Thanks; I'm download RB2 now so I'll see if it works.
    I haven't found an ISO for RB1 yet, IF I do I'll try RawkSD to pull the set list.
     
  5. Vattu

    Member Vattu GBAtemp Regular

    Joined:
    May 27, 2009
    Messages:
    186
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    I'm usinga custom GH3 with RB1's songs. That works well. Haven't have the opportunity to try RawkSD. Will satisy with the GH3-thing.
     

Share This Page