Will r4 Ever Connect With Wii?

Discussion in 'R4 DS' started by shane1972, Sep 28, 2007.

Sep 28, 2007
  1. shane1972
    OP

    Member shane1972 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Location:
    Victoria
    Country:
    Australia
    Hi,

    Just wondering if anyone knew if the r4 will ever connect Pokemon diamond/pearl nds with Battle Rev on the wii?
    CycloDS Evo does so i cant see why the r4 cant.

    Cheers
     
  2. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    Its possible.
     
  3. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Its possible but the R4 team hasnt made it jet.
     
  4. roboz

    Member roboz GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    142
    Location:
    Japan(I wish)
    Country:
    United States
    Should be in the next firmware update(if they ever come out with one again).
     
  5. Nero

    Member Nero GBAtemp RPG Maniac

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,919
    Country:
    United States
    Yep. You bet.
     
  6. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Hint to the R4 team.
     
  7. Ridefreak

    Newcomer Ridefreak Member

    Joined:
    Sep 4, 2004
    Messages:
    40
    Country:
    Germany
    So that is actually the reason why i wouldn´t buy a R4. I hope they fix that soon...

    Ridefreak
     
  8. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    Really? For that one game? As other Wiigames will have their own problems...

    And the R4 Team will probably fix it. The question is, when...
     
  9. -h4ck3r-

    Newcomer -h4ck3r- Member

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Man, it would be a problem if I Had a wii lol but I don't I can only dream about it...
     
  10. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    Just buy the game. Give Nintendo some money back for all the games you have pirated [​IMG]
     
  11. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    Or buy a CycloDS for a little more.
     
  12. roboz

    Member roboz GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    142
    Location:
    Japan(I wish)
    Country:
    United States
    I have the actual pearl and PBR, but it's frustrating for me to go to my room and dig up my old DS games just to play on PBR.Plus I have to transfer the saves from the game to the R4 back to the game, if I want to cheat.
     
  13. Lumstar

    Member Lumstar Princess

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    3,531
    Location:
    Darling
    Country:
    United States
    Isn't Supercard the same way in how it won't connect to Battle Revolution? Doesn't on my CF. However... The save I created on a Japanese rom, moved to a US one, then to the US legit card is read fine by PBR (aside from two cheat Pokemon it incorrectly thinks are bad eggs).
     
  14. dwkennedy

    Newcomer dwkennedy Newbie

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Oh poo- I actually bought a second DS and a R4 just to try out the PBR connect. Worked fine with G6DS card. I couldn't find a CycloDS in stock to buy, R4 was my last choice. The R4 seems a little crude compared to to the G6DS, guess you get what you pay for.

    Maybe R4 will get another upgrade... maybe CycloDS will come back into stock first [​IMG]
     

Share This Page