Will My wii still work if i break the legs?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by skylinelks, Jul 21, 2008.

Jul 21, 2008
  1. skylinelks
    OP

    Newcomer skylinelks Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
  2. 8BitWalugi

    Member 8BitWalugi Taiyohhhhhh!

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    3,271
    Location:
    Side 7
    Country:
    Australia
    hehe, well i know nothing about wii chps but in a USB's case no it wouldn't work.
     
  3. zidane_genome

    Member zidane_genome My sword has a +2 bleeding... wanna test it out?

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    2,320
    Country:
    United States
    probably won't work... your screwed buddy!
     
  4. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    No....Unless its an unused leg without voltage on it, but I HIGHLY doubt that.

    (And by the way, most D2B COME with Cut Legs, those are fine as it was intended)
     
  5. CasperH

    CasperH Newbie

    Don't you guys recognize a D2B board with cut legs? [​IMG]
     
  6. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    He said that was an example picture... (as in, he broke a leg and it looks like a D2B with broken legs except in different spots/numbers of legs)
     
  7. soonepoon

    Newcomer soonepoon Member

    Joined:
    Jun 9, 2008
    Messages:
    21
    Country:
    Netherlands
  8. skylinelks
    OP

    Newcomer skylinelks Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    yes..that's what i mean..
    what kind of tool do u guyz use for desoldering?..(to suck the solder,if applied too much solder)
    and...what are the differences between d2pro and d2pro v2?can both of these play japanese games?
     
  9. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    Desoldering braid, does wonders on small electronics.
    http://www.designnotes.com/Merchant2/graph.../SOLDERWICK.JPG

    There's the d2pro which uses all 20 wires, and a new revised D2Pro 9 wire which is compatible with D2A/D2B/D2C and uses far less wires (obviously)
    Difference is spotted visually by less solder pads and an SPI-Flash on the new version.
     
  10. skylinelks
    OP

    Newcomer skylinelks Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I was not talking about d2pro and d2pro9..
    i am talking about d2pro9 and d2pro9 v2..
    so....other than less wires
    any difference?
    Can both of them being updated without any add-on?
     
  11. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    I had no clue there was a second d2pro9, sorry.

    And yes, the latest ones can be updated via DVD (Doable if Modchip isnt bricked) AND via Data Cable(Always doable)
     
  12. skylinelks
    OP

    Newcomer skylinelks Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
  13. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    You linked the exact same product twice.
    And the latest doesnt need the programmer, upgradable via DVD.
    Though you really don't need to upgrade, works out of the box.
     
  14. skylinelks
    OP

    Newcomer skylinelks Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
  15. Xeronage

    Member Xeronage GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    612
    Country:
    V 2.0 refers to the firmware of the chip. The latter one is 1.1 which I don't believe is DVD update-able by default.
     
  16. skylinelks
    OP

    Newcomer skylinelks Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    okay..thanks a lot!!!
     

Share This Page