WiiWare #0568 - Mega Man 10 (USA)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Chanser, Mar 2, 2010.

Mar 2, 2010
  1. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    ^^wiirelease-3605^^
     


  2. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    I am so getting it but I am surprise that Megaman 4 is not mention on gbatemp list. Why's that ? It was out last week or something.
     
  3. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
  4. Slyakin

    Member Slyakin See ya suckers

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    4,450
    Location:
    Soviet Slyakin
    Country:
    United States
    ...What? Megaman 4? That... I don't get it.


    Oh yeah, inb4noobflood.
     
  5. stanleyopar2000

    Member stanleyopar2000 The Official GBATEMP Thread Killer. No Mercy.

    Joined:
    Jun 22, 2007
    Messages:
    3,931
    Country:
    United States
    will it be as fucking hard as Megaman 9 was?
     
  6. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    There's a easy mode in this game.
     
  7. asdf

    Member asdf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    827
    Location:
    Torrance, CA
    Country:
    United States
    I'm getting the PS3 version on the 11th. I just don't play my Wii nearly as much as I used to.
     
  8. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
  9. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    Mega Man 4 ain't released to the scene yet and you will not see it on GBATemp because of huge backlog of VC games.
     
  10. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    Oh so vc games are not on gbatemp at all ?
     
  11. VashTS

    Member VashTS Beat it, son

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,658
    Location:
    Upstate NY
    Country:
    United States
    vc games are dumb just use an emulator. i used to install vc games, now i only do the ones that aren't emulated properly (ie n64).

    this game should be pretty good, ill give it a go
     
  12. nehe32

    Member nehe32 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    158
    Country:
    New Zealand
    Sweet. I am so getting this game [​IMG]
     
  13. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    They're here, it's just that nobody bothers adding new releases
     
  14. geoflcl

    Member geoflcl Permanent GBAtemp Newbie

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    1,373
    Country:
    United States
    This makes me happy.

    For great justice!
     
  15. Scorpin200

    Banned Scorpin200 Iceman

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    1,098
    Location:
    Maryland
    Country:
    United States
    Megaman 10 good game? even better than the first so far, and all the music and graphics are classic just like the old good megaman games. [​IMG]
     
  16. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    AND you can play as Protoman. The instawin button has been pressed.
     
  17. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    Purchased and finished this game today.

    I enjoyed the level design in 9 more, with exception to the Wily levels. This game is EASIER than 9 so I say screw the easy mode unless you really need it. By the time you reach the Wily stages, you should have enough bolts to buy all the one ups and E tanks you need.

    Oh and the music in 9 was better as well IMO.
     
  18. ViRGE

    Member ViRGE GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 4, 2004
    Messages:
    363
    Country:
    Is it still a 480i-only game, or did Capcom finally give Wii owners 480p support this time around?
     
  19. RyougaSaotome

    Newcomer RyougaSaotome Member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    I can't get the game to start. I'm assuming it's because I need IOS56.

    What is that/how do I use it? Sorry for the n00b question.
     
  20. azoreseuropa

    Member azoreseuropa GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    4,503
    Location:
    I am deaf and live in the USA for now :D
    Country:
    Portugal
    You need Dop-IOS MOD v11.5 and install IOS56. [​IMG]
     

Share This Page