Wiimotes won't sync anymore

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by MrDiesel, Jul 1, 2010.

Jul 1, 2010
  1. MrDiesel
    OP

    Member MrDiesel GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    175
    Location:
    My PC :)
    Country:
    Belgium
    Today, I booted my Wii as I would always do. Priiloader -> Forwarder -> WiiFlow... The Wiimotes were working then.

    I went to Channels mode and booted the Homebrew Channel to test my SNEEK setup again (Start Bootmii), but as the Homebrew Channel booted, my Wiimotes couldn't sync anymore. The lights kept flashing.

    I rebooted the Wii and now the Wiimotes won't sync with the System Menu, Priiloader, Wiiflow, nothing... It can't be the bluetooth module, right? Else the Wii won't be able to boot anymore, iirc.

    I tried to sync the Wiimotes again with the red sync buttons on the Wii and the Wiimotes themself, but no luck.
    The Wiimotes are almost fully charged, so that isn't the problem.

    Thanks
     
  2. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Did you try pressing the console 1st then the remotes
     
  3. MrDiesel
    OP

    Member MrDiesel GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    175
    Location:
    My PC :)
    Country:
    Belgium
    Wth, I tried again about 5 minutes later, and now it's working again :s I didn't even had to sync the Wiimotes with the red button.

    I tried restarting the Wii like 5 times after it happened and it wouldn't work and now it does.

    Sorry for this topic, I thought something happened with my Wii.
     

Share This Page