1. megaleon

    OP megaleon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    Hi all
    I was having some problems with Naruto Clash of Ninja Revolution (i have a PAL Wii 3.2). When the games starts Wiimote no longer Works: it's still connected to the Wii but the only button that work is HOME (i can return to menu), the game ask me "Press A to continue" but even if i press A nothing happen [​IMG] Even the Light on Wiimote doesn't blink.
    I have a Wiikey 1.9s with Dev Mode/Region Override/Update Blocker Off and Speed 6x (updated from 1.9b)
    BBZ budokai tenakaichi 3 gave me the same problem, and i tried it before updating to 1.9s and updating from Naruto (that IOS36 thingy)
    I thought that wass a 001 games issues but Mario Galaxy Works.
     
  2. poke50uk

    poke50uk Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    89
    Country:
    same thing happened here.. i assumed it was a bad burn! cant be bothered to try it again.. I might try deleting the save file.. cause it worked on first boot
    got the jap naruto version too.. i got D2Ckey, 1.9J, 4x speed, etc
     
  3. megaleon

    OP megaleon Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 16, 2006
    Messages:
    5
    Country:
    Anyway, found out.
    I havwe a wavebird controller. Even if it was off, the games probably detected the wireless thing plugged on and mismatched it for a gamecube controller.
    Plugged off, now working fine.
     
  4. UchihaItachi

    UchihaItachi Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    I have a similar problem with the Japanese version of Naruto. When i insert the game in and it is about to start everything getting black and the wiimote does just nothing. Anything i have tried didn't work!
     
  5. Willemoke

    Willemoke GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    200
    Country:
    Netherlands
    If you have a Jap wii, I don't know the problem, if you don't have a jap wii, try the freeloader with ex2 or patch ex1 or ex2.
     
  6. TehLink

    TehLink GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Remember to take out your GCN controllers as your game will only take input from those and not the Wiimotes.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Problems, Wiimote, Naruto