TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

?
  1. Yes

    100.0%
  2. Yes

    100.0%
  3. 1 voter(s)
Multiple votes are allowed.
  1. CoolStarDood

    OP CoolStarDood GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    So I ripped my Mario kart Wii iso with clean rip, merged it with command prompt (with this command: copy /b part1.iso + part2.iso + part3.iso + part4.iso + part5.iso complete_game.iso) and tried to extract it with wit using the command "wit extract [iso name] desktop", and wit said (dont have a screenshot, but it was something like) "ERROR! Can't open file!"

    Plz help.

    Yes I had command prompt running in desktop
     
  2. FancyNintendoGamer567

    FancyNintendoGamer567 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 13, 2017
    Messages:
    1,017
    Country:
    United States
    @CoolStarDood Weird, ask Wiimm in GBATemp or in Wii-homebrew and see if he can see the problem.
     
  3. CoolStarDood

    OP CoolStarDood GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    I am big dumb, I didn't even see wii-homebrew, I only saw wii-hacking, will do.

    (Im still a newb at this gbatemp thing, if you cant tell)
     
  4. JellyPerson

    JellyPerson https://discord.gg/BMVma8j
    Banned

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    1,164
    Country:
    Korea, North
    tbh open the file in dolphin and extract it from there, it's what i do
     
  5. CoolStarDood

    OP CoolStarDood GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    I can download dolphin, dont thing my garbage pc could actually play anything on it tho....... (seriously, 4 gigs of ram, and a who knows how old graphics card (family pc, and im 13 with no job soooo))
     
  6. JellyPerson

    JellyPerson https://discord.gg/BMVma8j
    Banned

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    1,164
    Country:
    Korea, North
    you don't need to play it with dolphin, there's a setting somewhere which will extract your wbfs/iso/whatever
     
  7. CoolStarDood

    OP CoolStarDood GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    I know, I was just remarking on how my pc is
     
  8. Wiimm

    Wiimm Developer
    Member

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    2,284
    Country:
    Germany
    Please post your exact command line and the error message. Without I can't help.
    Cut+Paste into a code block (see menu) is not difficult.
     
  9. CoolStarDood

    OP CoolStarDood GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    Ok! I'll do that as soon as i can
     
  10. CoolStarDood

    OP CoolStarDood GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2018
    Messages:
    147
    Country:
    United States
    So for some reason, wit decided to work now, but I think my rip is bad, I vaguely know what mkw iso should look like, and this isn't it. For example, scene/UI is completely empty.

    Ill try ripping my iso again, but if that doesn't work, what should I do?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - extract, Wiimms, tools