WiiFree

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dalger01, Jun 10, 2007.

Jun 10, 2007

WiiFree by dalger01 at 6:11 AM (829 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. dalger01
    OP

    Newcomer dalger01 Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    Alright the guy that modded my Wii obviously did not configure it. I have it with me but dont know how to use it i pop it into the drive and click disc channel. The error msg does not show up and you dont have to restart, it says cannot read disc. How do i load it?
     
  2. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    You don't need to configure the wiifree, it defaults to normal (high) speed. All you need to do is pop in a disc of the wii's region first, and you should be good.
     
  3. dalger01
    OP

    Newcomer dalger01 Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    ive dont that a million times. i cant play backups at all do you think he installed it wrong?
     
  4. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    It's possible that it's improperly installed. What dvd media are you using, what speed are you burning at? What region of backups are you using? What region is your wii? These things will help others help you determine your problem.
     
  5. dalger01
    OP

    Newcomer dalger01 Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    my wii is in pal. i am running pal i am usin imiation dvd-r. it worked on a friends wii
     

Share This Page