Wiiflow USB Loader Boots but All Games Black Screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Leussink, Jul 1, 2011.

  1. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Hello,

    I got here a wii who gives a black screen when i load every game on my hard disk.
    Another wii with the same software and the same harde disk will boot all of the games.
    I used wiiflow as USB Loader and Cios Rev 19 on both wii's but on the first wii all games have a black screen, and on the other wii every game works very well.

    Who knows a solution for this problem?

    Thanks in advance!
     
  2. Porobu

    Member Porobu Gbatemps Shiny Latias

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,042
    Country:
    Spain
    1. Use ModMii
     
  3. shortz1994

    Member shortz1994 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    1,341
    Country:
    United States
    sounds like the second wii doesn't have the settings,set inside wiiflow. try setting first, an see what happens, also update your cios to dx2, using modmii, an grabbing the r355 build for wiiflow. this should solve most of the problems your having. yes r355 of wiiflow is a beta, but it's a lot more stable now,untill the make an official update.
     
  4. Leussink
    OP

    Newcomer Leussink Advanced Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    80
    Country:
    Netherlands
    Now everything works fine with CFG USB Loader [​IMG]
     

Share This Page