WiiFlow Prince of Persia

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by metalashell, Jun 17, 2010.

Jun 17, 2010

WiiFlow Prince of Persia by metalashell at 3:10 PM (1,577 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. metalashell
    OP

    Newcomer metalashell Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    34
    Location:
    Leeds, UK
    Country:
    United Kingdom
    I am using r43 with edited ini file, tried loads of guides. Also tried USB Loader GX r935 and latest CFG. But this game refuses to work under ios 249,222 and 223. Can anyone shed some light on how to get this game to work?

    Thanks in advance.
     
  2. metalashell
    OP

    Newcomer metalashell Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    34
    Location:
    Leeds, UK
    Country:
    United Kingdom
    Just tried r84, same problem (freeze at UbiSoft logo)...Can anyone help?
     
  3. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    loading from usb or dvd?
     
  4. metalashell
    OP

    Newcomer metalashell Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    34
    Location:
    Leeds, UK
    Country:
    United Kingdom
    USB, backed up from an original disc...If that helps.
     
  5. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    u have the latest ciosx rev19?
     
  6. Sarmatios

    Newcomer Sarmatios Newbie

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    Brazil
    same problem here. yup I have the latest ciosx, with the default instalation
     
  7. metalashell
    OP

    Newcomer metalashell Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    34
    Location:
    Leeds, UK
    Country:
    United Kingdom
    Recently updated to CIOSx rev19, updated to WiiFlow 2.0 and ripped it with CFG Loader. Now it no longer crashes at ubisoft logo with dvd patch disabled (still using WiiFlow) [​IMG]. Unsure about in-game freezes, etc but at least it now loads properly.
     
  8. kimikal27

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    if during the game u can press the HOME button and theres no freeze, it's cuz it's not gonna freeze any more

    enjoy but it's one crappy game... my opinion of course
     

Share This Page