Wiiflow Help Required please

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by shanefromoz, Jul 17, 2011.

  1. shanefromoz
    OP

    shanefromoz GBAtemp Advanced Fan

    Member
    947
    33
    Jun 18, 2007
    Hi All,

    I have just hacked a friends wii and all went well except when i went to install cIOSX d2x v6.
    I installed it to 249 with a base of 58 which i now read does not work with coverflow.
    How can i fix this?
    Now when i load wiiflow all i get is "install game or select partition" but no games load.
    Can someone please help me?
    My hard drive is fat32 with 1 folder named ntfs with all games inside it.
    I know its not the hard drive as when i connect hard drive to my other wii it works with no issue.

    Cheers
     
  2. serenade.63

    serenade.63 GBAtemp Fan

    Member
    419
    111
    Apr 17, 2011
    United States
    format the hard drive to .wbfs, and use wbfs manager 3.0 to manage games and files, youre games arent loading because they are in the wrong directory. Also if formatting to wbfs does not work simply reinstall the cios with the correct base, should be fine.
     
  3. icebrg5

    icebrg5 GBAtemp Addict

    Member
    2,326
    41
    Apr 1, 2007
    United States
    Ignore the previous poster.

    While wbfs file format works its long outdated as well as wbfs manager 3.0 is outdated as well.

    Keep your hard drive the way it is as fat32 and just rename the ntfs folder to wbfs

    Then reinstall your cios as well

    Do this

    cIOS 249 d2x v6 with a base of 56
    cIOS 250 d2x v6 with a base of 57

    That combo will work with pretty much every wii game out there.

    Also use wii backup manager to to transfer your games from computer to hard drive.
     
  4. shanefromoz
    OP

    shanefromoz GBAtemp Advanced Fan

    Member
    947
    33
    Jun 18, 2007
    Thanks icebrg5 muchly appreciated.
    Now with wiiflow my daughter says super mario galaxy freezes at the intro has anyone else got this to work?

    Cheers
     
  5. Ryoku83

    Ryoku83 GBAtemp Fan

    Member
    324
    3
    Apr 14, 2011
    Canada
    If its mario galaxy 1 your talking about mine works fine with CFG USB Loader and d2x v6. Maybe you have a bad dump
     
  6. icebrg5

    icebrg5 GBAtemp Addict

    Member
    2,326
    41
    Apr 1, 2007
    United States
    Could be a bad dump or you have a hard drive that has a spindown/sleep feature.