WiiFlow freezes ehwn i try to go back to Wiiflow..

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by plus, Nov 25, 2015.

  1. plus
    OP

    plus Newbie

    Newcomer
    7
    1
    Mar 18, 2009
    Greece
    Hi,
    I have recently bought a second Wii and i installed IOS etc and Wiiflow .
    All games are running great and i dont have any problem to run/play a game.The only problem i have is when i play a SNES game and i try to go back to Wiiflow my Wii freezes with a black screen and i cant do anything.I must turn off my Wii and turn it on again if i want to play some more.

    With my first Wii i have a very similar issue.When i play a SNES game and i want to go back to Wiiflow..my Wii is not freezing like the new Wii does but it goes back to System Menu instead to Wiiflow.Is this normal or i can do something to fix it?I have allready make the right settings in the Wiiflow."Exit to and return to" options if i remember correctly.

    Please anyone who knows please tell me what i can do to fix those issues.

    Thanks a lot for your time.
     
    Last edited by plus, Nov 25, 2015
  2. plus
    OP

    plus Newbie

    Newcomer
    7
    1
    Mar 18, 2009
    Greece
    PS
    How can i edit the thread's title?
     
  3. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG

    Member
    6,047
    2,520
    Jan 14, 2012
    Ideas factory :)
    you need to install wiiflow hidden loader channel v2 and official wiiflow forwarder and make sure "DWFA" channel is selected in "return to" wiiflow setting
    P.S> alternatively you can also install my "clouds" wiiflow forwarder since it has same ID as official one and looks cool :P

    If you have any difficulty finding the wads, you can find'em all in my wiiflow masterpiece pack website (zipped or extracted)
     
  4. plus
    OP

    plus Newbie

    Newcomer
    7
    1
    Mar 18, 2009
    Greece
    Thanks a lot man!!
    I installed Wiiflow Loader channel v2 and works great with my Super Mario Galaxy forwarder channel.
    I also re-installed some WADs to my second system and now works that too.But i'm not sure where exacty was the mistake so i can't help someone who has the same issue with me. (black screen when trying to return to wiiflow)

    Problem solved.Thanks again.
     
    AbdallahTerro likes this.
  5. lucas779

    lucas779 Newbie

    Newcomer
    8
    1
    Dec 7, 2015
    Brazil
    I have the same problem....
    The WADs you've installed was possibly the ones found on wiflow masterpiece pack by abz, in "wad\IOS_DM(L) folder"??

    Here's the list:

    Real Nand IOS/cIOS:
    IOS58-64-v6176.wad
    cIOS202[60]-hermesrodries-v6.wad
    cIOS222[38]-hermes-v5.1.wad
    cIOS223[57]-hermes-v5.1.wad
    cIOS224[37]-hermes-v5.1.wad
    cIOS245[37]-d2x-v10-beta53-alt.wad
    cIOS246[38]-d2x-v10-beta53-alt.wad
    cIOS247[53]-d2x-v10-beta53-alt.wad
    cIOS248[55]-d2x-v10-beta53-alt.wad
    cIOS249[56]-d2x-v10-beta52.wad
    cIOS250[57]-d2x-v10-beta53-alt.wad
    cIOS251[58]-d2x-v10-beta53-alt.wad
    cIOS252[56]-d2x-v10-beta53-alt.wad
     
  6. lucas779

    lucas779 Newbie

    Newcomer
    8
    1
    Dec 7, 2015
    Brazil
    That was it!!!!
    Finally i solved it lol
    Installed all these wads and it worked even better.
     
    AbdallahTerro likes this.