Wiiflow forwarder doesnt work.

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by terminal_illness, Feb 11, 2010.

Feb 11, 2010
  1. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    i have tried every wiiflow forwarder under the sun and none of them will work... wiiflow is installed on the hdd usb://apps/wiiflow/boot.dol
    every-time i launch one it just brings me back to the wii menu... its pissed me off so much now that ive had to create this thread.
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    How many partitions on the drive? The forwarder is probably unhappy with your partition configuration
     
  3. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    2 partitions. partition one is primary/active fat 32 and second is wbfs active
     
  4. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    once again all forwarders use IOS35 as there flag, try updating it with NUS(PC app) or dopios mod(Wii app), this wasn't aimed at you but ppl don't seem to search hard enough or even check what wads need with say showmiiwads before posting

    [​IMG]
     
  5. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    all of troy the zombies animated forwarders for emulators work being installed on usb... i am trying ios35 and Hey. i did search... AAAND im on a mac so handy dandy programs like showmiiwads and nus downloader do not work for me... so yeah.
     
  6. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    So am I. Showmiiwads works through Darwine (search for it)
     
  7. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    i have a ppc mac not intel. darwine and vmware fusion and all those other awesome programs dont work for me. however q emulator works it just takes 10 years to open.
     
  8. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    use dop ios mod then and with that attitude am surprised anyone's willing to help you
     
  9. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    excuse me? say i have attitude and then dont quote me? i have shown no attitude... it is you who has attitude... i might have wrote "so yeah" but thats as far as it goes... and by the way i installed latest ios35 using dop ios mod and that didnt work.

    its pretty hard to determine someones attitude based purely on punctuation.
     
  10. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    ok then more info is needed then, most if not all wiiflow forwarders ive used work from both SD and USB

    what SM?
    what version of Wiiflow?
    what forwarder?
    is it a hybrid or standard forwarder?
    does the forwarder even launch from USB?

    like i stated the initial post wasn't aimed at you but your sarky reply's about not being able to use apps cause your using a Mac does come across with attitude, i can quote if you like?
     
  11. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    i figured out what my problem was. last time i updated wiiflow i forgot to change the wiiflow folder name from "wiiflow_249" to "wiiflow" got it working now. i feel extra dumb today. and thanx for nothing pepxl
     
  12. pepxl

    Member pepxl GFX W!Z4RD

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    United Kingdom
    so all that because you were a tard and didnt name the folder correctly, always happy to help

    FAIL!!

     
  13. terminal_illness
    OP

    Member terminal_illness Dark Hadou Master

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    746
    Location:
    Canada! Mah Fukas!
    Country:
    Canada
    [​IMG] you wouldnt have ever guessed that would you? lmao... i smoked too much last night i thought it was named properly, i remember doing it. when i went back to double check i was wrong... sorry for wasting your time.
     

Share This Page