Hacking Wiiflow Doesn't start up

legendtaker236

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 19, 2015
Messages
57
Trophies
0
Age
29
Location
San Bernardino, California
XP
109
Country
United States
So recently I modded a wii I had for a while now and followed the instructions on Wii.Guide.

So after following the instructions I was able to start USB Loader GX and it starts fine and detects the game perfectly. But recently I wanted to use Wiiflow instead and was trying to use Wiiflow Lite. However when starting the app it shows the wiiflow logo and then kicks me back to the HBC. I don't know why it does this and I can't seem to start it. Any suggestions.

No other things were installed into the wii other than the cIOS
 

biggzsizzle

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
229
Trophies
0
XP
681
Country
United States
I got it from the Wiiflow Github page
Bud, you download the app itself from github. I'm asking about how you are trying to start WiiFlow? From a channel in your wii system menu, or from inside Homebrew Channel?

The reason I ask is because , if you're having these issues from a channel in the wii system menu, you may need to erase that channel from within Wii options/Data management/Channels and use a wad manager to install a working forwarder (channel) that will find your wiiflow app and load it properly.
 
  • Like
Reactions: jeannotte
General chit-chat
Help Users
    NoobletCheese @ NoobletCheese: treat this chatbox like your own personal blog -- thats what i do