Wii #XXXX - Donkey Kong Jungle Beat (Japan)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Tempbot, Dec 10, 2008.

Dec 10, 2008
  1. Tempbot
    OP

    Contributor Tempbot Tunnel Snakes rule

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    0
    Country:
    United Kingdom
    ^^wiirelease-1722^^
    Contributed by Chanser
     


  2. amrod

    Member amrod GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    138
    Country:
    Canada
    removed the update and it wont boot on NTSC usa wii, anyone get this working?
     
  3. Ergo

    Member Ergo GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    614
    Country:
    United States
    Nope, can't get it to boot under 0.3 Gamma and I don' have access to my chipped Wii at the mo' so i can't verify if it's the same story over there.
     
  4. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    It should work after installing IOS53 (with originals or chipped Wiis).
     
  5. wii909

    Newcomer wii909 Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    Japan
    Doesn't work for me either.
    Installed IOS38, IOS53, IOS55 that are on the disc.
    Tried booting normally, and through Gecko OS with Japanese language forced. Both failed.
    Am using Wiikey with 3.2U.

    Anyone else had any luck?
     
  6. ChoroQ

    Newcomer ChoroQ Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    51
    Country:
    Italy
    PAL Wii 3.3E

    Disc Unknown if i tried to load up normally.
    Error #002 throught Gecko in any way.

    I'm sad [​IMG]

    Had someone tried the easy way (wiifree+brickblocker)?
    Otherwise i'll try it later.
     
  7. Gamer

    Member Gamer DS Gamer

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Messages:
    628
    Location:
    Monterrey, México
    Country:
    Mexico
    I think someone must check if it works on a fully updated Japanese-Wii with modchip, just to see if isn't a region issue or some kind of conflict with updates (maybe it needs a completly newer update?, and not just the IOS wads?).
     
  8. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    If i understand its not work with the loader GECKOS ?? thx for the infos [​IMG]
     
  9. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    Is that game even popular anymore?
     
  10. Gamer

    Member Gamer DS Gamer

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Messages:
    628
    Location:
    Monterrey, México
    Country:
    Mexico
    Ok, i checked some chinesse forums, and with the help of google translator I read that a lot of people can play it on their (J) Wii's...

    Not so sure (because of the horrible translation) but it seems they manage to run it by installing IOS53 ... and for some others the game ran fine with 3.3J. They seems to be using Wiikey 1.9g/s.
     
  11. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    I'll wait for the English release, already got the GC one with bongos. Only interested in this as it has new levels.
     
  12. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    error 002 .....seem to be protected ?
     
  13. ChoroQ

    Newcomer ChoroQ Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    51
    Country:
    Italy
    Exactly. Gecko give you 002 error after try to boot. [​IMG]


    Thanks Gamer for sharing information.. hope in some comfirmation, even if Wii909 reported that with IOS53 it doesn't work again.
    I'll wait for some news about #002.
     
  14. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    ok thanks for the infos guys [​IMG] but i have extracted IOS55-64-v4633.wad in the .ISO ok and installed with wadmanager on my sd card ( install succefull ) and when i launch the game in the disc channel on my Wii PAL 3.2E i have the same black screen??? and when i launch with geckos same error 002 ?


    ps : But with animal crossing it work no error 002 work fine also i think the problem with donkey kong jungle beat is not the IOS55-64-v4633.wad because succefull installed and animal crossing pal work fine ?
     
  15. Gamer

    Member Gamer DS Gamer

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Messages:
    628
    Location:
    Monterrey, México
    Country:
    Mexico
    LOL, sorry for the horrible google translation. From what i understand... we need the non-scrubbed disk or something? Dunno.
     
  16. ChoroQ

    Newcomer ChoroQ Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    51
    Country:
    Italy
    Dunno exactly. [​IMG]
    Sure, if we could have the unscrubbed one, we can try. But atm.. [​IMG]
    Gamer, do you have tried with IOS53?
     
  17. Gamer

    Member Gamer DS Gamer

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Messages:
    628
    Location:
    Monterrey, México
    Country:
    Mexico
    Nope, sorry... just posting what I'm reading at forums heh. I still don't have the ISO [​IMG]

    So i'm still waiting to see if someone can get it working.

    Anyway... seems Gecko Os and Backup Launcher 0.3 always going to give you the #002 Error, doesn't matter if you have IOS installed. So the only way to get it working would be with the disk channel (modchip). And BTW, florian, try installing also the IOS53.

    Gonna grab it and see if i can test it myself.
     
  18. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    tried with IOS53-64-v4113.wad and error in disc channel strange ?
     
  19. shtonkalot

    Member shtonkalot Can't hold on much longer, But I'll never let go!

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    954
    Location:
    Gosford, Australia
    Country:
    Australia
    I don't suppose this works with the DK Bongos for GC?
    I'd love to play it with them.
     
  20. wii909

    Newcomer wii909 Member

    Joined:
    Jul 4, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    Japan
    Cheers for all the info guys [​IMG]

    The only difference I noticed after installing the IOS was that before in the disc channel the game would just boot to a black screen, where as after it would boot to a green screen.

    GeckoOS gives an 002 error before and after ISO installation.

    I also checked out animal crossing (US & JPN versions) and both are working fine, so the IOS installed correctly.

    The only version floating around is scrubbed isn't it? So I think those people that got it working were using the scrubbed version also.
    Also, all the people that got it working are using NTSC-J machines so far right? So I guess it must be a region issue, or a brickblocker/starfall issue....or wasn't there a program that you can use to make the game look for a different system menu or something? Anyone remembers what's that called and I'll test with that.
     

Share This Page