Wii Wifi suddenly stopped working.Help please!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by panmusic, Oct 4, 2011.

  1. panmusic
    OP

    panmusic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    833
    34
    Sep 11, 2009
    Greece
    I am using a 4.2E softmodded Wii and Wifi was working pretty well.But suddenly it stopped working.I checked my connection settings,my router etc. without finding any problems.What can I do to fix this?
    Is any specific IOS that needs updating?
    Help me please... [​IMG]
     
  2. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,954
    3,739
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    It has nothing to do with your IOS's. Are you getting a specific error?
     
  3. Hyro-Sama

    Hyro-Sama I'm from the fucking future.

    Member
    4,259
    3,015
    Oct 25, 2009
    After Earth
    Are you getting any Error codes when you test the connection?

    Maybe your Wii is using the same IP address as another something else on the network.
     
  4. panmusic
    OP

    panmusic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    833
    34
    Sep 11, 2009
    Greece
    Yes.The Error codes I get are 52030 and 52032.Do they mean anything?
     
  5. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy

    Member
    10,954
    3,739
    Apr 2, 2011
    United States
    The Twilight Zone
    Try this. [​IMG]
     
  6. tueidj

    tueidj I R Expert

    Member
    2,569
    820
    Jan 8, 2009
    Your wii can't get an IP address from the router. Clear your network settings and create a new connection from scratch.
     
  7. Hyro-Sama

    Hyro-Sama I'm from the fucking future.

    Member
    4,259
    3,015
    Oct 25, 2009
    After Earth
    What brand of router are you using? D-link? Linksys?
     
  8. panmusic
    OP

    panmusic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    833
    34
    Sep 11, 2009
    Greece
    I just tried it.The same problem happened again.I suppose that the wifi problem started when I installed cIOS rev 21dx.
     
  9. Hyro-Sama

    Hyro-Sama I'm from the fucking future.

    Member
    4,259
    3,015
    Oct 25, 2009
    After Earth
    Did you manually setup your connection? Did you double check your IP address, Subnet Mask, Gateway and Primary & Secondary DNS?
     
  10. panmusic
    OP

    panmusic GBAtemp Advanced Fan

    Member
    833
    34
    Sep 11, 2009
    Greece
    Yes,I did.I am clueless...