Wii screen Streched out

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Scott-105, Jun 20, 2010.

Jun 20, 2010

Wii screen Streched out by Scott-105 at 10:33 PM (907 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Scott-105
    OP

    Member Scott-105 Bow to me. Please?

    Joined:
    Aug 23, 2009
    Messages:
    2,943
    Location:
    Ontario, Canada
    Country:
    Canada
    So, I was trying to install Darkcord V1, it failed. It took me back to the system menu. Everything was stretched out!! I tried the USB loader GX channel to see if it ran fine. I couldn't see all the buttons at the top and the ones at the bottom were cut in half!

    Any ideas as to what happened? I'm freaking clueless.
     
  2. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    Uhh, your tv settings are screwy for some reason? I can't imagine what darkcorp would have done to mess that up.
     
  3. Delta517

    Member Delta517 Its okay...Im a ninja ;)

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,327
    Country:
    Norway
    Its probably your TV settings. [​IMG]
     
  4. cojiro

    Member cojiro GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    152
    Location:
    Boston, MA
    Country:
    United States
    you are probably on the "zoom" setting of your TV
     
  5. Drag0nflamez

    Member Drag0nflamez GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    231
    Location:
    127.0.0.1
    Country:
    Netherlands
    TV zoom settings, otherwise try go to Wii settings, then Screen then screen size or something, there you select your TV size (not sure if its that)
     
  6. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Check the screen settings on the TV and in the Wii Settings.

    If they don't help, install an IOS70 and a 4.2U system menu using DOP-Mii and see if it goes away. If this fixes it, it wouldn't be the first time I've seen corrupt IOSes cause strange behaviors.

    Also, can you post a signcheck log from DOP-Mii? I want to know how much of DARKCORP actually installed, and what needs to be done to remove the partial CORP install.
     

Share This Page