Wii Remote

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by acillatem214, Mar 11, 2007.

Mar 11, 2007

Wii Remote by acillatem214 at 8:02 PM (719 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. acillatem214
    OP

    Newcomer acillatem214 Advanced Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    Is this just me or does everyone have to keep reconnecting the second player controller everytime you start a new game or even turn on the wii? Is there a way for the wii to just remember there are two controllers?
     
  2. Tomobobo

    Member Tomobobo Champion.

    Joined:
    Nov 26, 2005
    Messages:
    985
    Country:
    United States
    I think it's just you. The wii always remembers all 3 of my wiimotes, and even knows which one is which when the system is turned on. When I turn on the system with the 3rd remote, the 3rd light lights up.
     
  3. acillatem214
    OP

    Newcomer acillatem214 Advanced Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    ok, im going to go fiddle around w/ setup or something..
     
  4. Sick Wario

    Member Sick Wario Club Nintendo

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    1,209
    Location:
    NNID: godrugal
    Country:
    United Arab Emirates
  5. acillatem214
    OP

    Newcomer acillatem214 Advanced Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    55
    Country:
    United States
  6. acillatem214
    OP

    Newcomer acillatem214 Advanced Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    55
    Country:
    United States
  7. acillatem214
    OP

    Newcomer acillatem214 Advanced Member

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Messages:
    55
    Country:
    United States

Share This Page