WII problems with a list of what work and which won't

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by geesee, Dec 26, 2009.

  1. geesee
    OP

    Member geesee GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    103
    Location:
    In your pocket
    Country:
    Netherlands
    Hi there,

    I have a problem that i just can't solve and after searching at google and most of all coming back to gbatemp i gave up...
    It's annoying me so much that some game work and others don't. the games that don't work are :

    Tales of symphonia : dawn of the new world (get stuck when i press A at trailer or gets stuck later himself)
    Wario land : Shake it ( black sreen)
    Game party 3 ( intro screen freeze)
    SSBB ( black sreen)
    Mario power tennis ( freeze in intro trailer)
    Skyscraper( freeze at intro trailer)
    Dragon ball z revenge of king piccolo ( doesnt go further en stays loading where little goku runs as loader pic)
    Mario kart wii ( black screen when i want to begin a race : a sample ( grand prix 150cc mushroom . choosing my character for example mario choosing cart pressing A again and then black screen )
    Runaway the dream of the turtle ( freezing in intro trailer)
    Sega superstar tennis ( stuck at intro)


    GAMES THAT DO WORK

    Animal crossing wii
    Super mario bros wii ( after 2 days of trying different options it worked at las when i installes cios installer38 rev 16 THANKYOU FOR THAT !! [​IMG] )
    Another code
    Mario & sonic at the winter olympics
    Mario party 8
    Ninja captains
    PIKMIN 2 FOR WII
    Rogue trooper
    scene it bright lights
    wii sports

    Im using WBFS MANAGER 3.0
    320 GB EXTERNEL DRIVE (WESTERN DIGITAL 7600RPM) with a separate power supply )
    WII 4.2E
    WIIKEY V1
    SOFTMOD
    cIOS38_rev16-Installer INSTALLED TODAY thats when SMNP worked fine.

    I prefer to load all my games from a hdd !
    used different usb loaders. USB LOADER GX (did last update today via network on my wii) / CFG USB LOADER V50 / neogamma R8 beta 15
    tried different cios 249 / 222/223 and it just doesnt work ! [​IMG]

    i hope i wrote useful and enough info for you guys to help.. and really i searched the whole g*ddamn google/gbatemp/wiinews/wiihacks/ everywhere !!
    i followed this guide on gbatemp to softmod my wii : http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

    PLEASE help i hate it when i can't do it by myself, usually reading the post was enoughh

    PS: when you ask a stupid question its like : YOU D&MBASS GO AND DO SOME RESEARCH
    and if you get all the information you guys need i dont even get one reply for my problem ?? ''thats great man''
     
  2. SmokeSomeWeed

    Newcomer SmokeSomeWeed Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Tajikistan
    Maybe the isos are corrupt. Did you try downloading another?
     
  3. geesee
    OP

    Member geesee GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    103
    Location:
    In your pocket
    Country:
    Netherlands
    sorry i didnt mentioned about that in my list. i ALSO used different iso man it just won't work but thnx anyways. someone else any ideas ? please !! [​IMG]
     
  4. geesee
    OP

    Member geesee GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    103
    Location:
    In your pocket
    Country:
    Netherlands
    GEEZZ thnx for all the replies :| oh GOD it helped SOO much !
     
  5. remixer

    Newcomer remixer Advanced Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    well gee sorry we all didn't rush to your aid..
    these are called BACKUP loaders .. you already admitting DOWNLOADING .. which makes you a pirate
    they are not called PIRATE GAME LOADERS
    So sorry we didn't all rush in to help ya

    Also about 90% of your list i have working.. there is not a problem with the game and i doubt theres a problem with the loader you are using this comes down to user error and ya know
    sometimes you just can't fix Stupid !!
     
  6. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    sounds to me like you are just bad at pirating games. or you have some hardware issue so the games are not being copied to the wii HDD correctly.
     
  7. geesee
    OP

    Member geesee GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    103
    Location:
    In your pocket
    Country:
    Netherlands
    i totally agree with you that i am a pirate, but stil no offence in the netherlands you actually CAN download games for own use. that's the law here dude. the only thing that wil f*** you up is if you sell them. it's the same like in holland you can buy from a coffeeshop some weed to smoke. and you can f*** prostitutes. but back to the case, im not breaking any laws so can you give me a detail of what doesn't work properly on the usb loaders.. just tell me something i can go play around with the wii stuff for a couple of days. i just want it to work dude. im sorry if my message before was rude.

    cause a lot of people dont give enough info, i thaught i did.

    thnx anyways
     
  8. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Have you tried Wiiflow? thats another USB hd loader.........
     
  9. Metoroid0
    This message by Metoroid0 has been removed from public view by Cyan, Nov 15, 2016, Reason: necro bumping, while already having your own and active help thread.
    Nov 14, 2016

Share This Page