wii not respond, just black screen..can I fix it?

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by triple_h, Feb 20, 2009.

Feb 20, 2009
  1. triple_h
    OP

    Newcomer triple_h Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    hi all;

    here is my story:
    I think my wii is about 2 years old. it has 3.4E installed, homebrew channel and it's mod with wiikey1 with 1.9s firmware. every thing worked great.
    today I have playing fanal fantasy about 1hour...30min later I want to play again, it gives me black screen, no video and sound. I dubbel check the connection. every thing looks fine. I can still eject and inser disc, also I hear it spinning, that means the dvd drive works fine.

    strange thing is, I can't power on the wii with the " power button" ( I can hear a little " tick tick"noise coming form the wii). I can only power on by "eject button" but I do can shut the wii down with the "power button". I just can't boot up the wii. I won't respond

    can some one tell me what the problem is? can I fix this issue? wifi or bluetooth module broke???



    thank you
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  3. triple_h
    OP

    Newcomer triple_h Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    I already try savemiifrii, but still not working
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    savemiifrii is not savemii, did you even click the link?
     
  5. WiiBlaster

    Member WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,189
    Country:
    United States
    Sounds like the Wifi Module to me

    They are the same

    just Savemiifrii is Free and doesn't cost you money
     
  6. triple_h
    OP

    Newcomer triple_h Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    darn... I find out that I must plug in the 4th GC-poort... now I can see right below I have 3.4 (EUR).. is this means my bluetooth module has broke?
     
  7. triple_h
    OP

    Newcomer triple_h Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    Netherlands
    I bought a new bluetooth module and replace the old one.... now my wii is working great again.


    thanks to every one
     

Share This Page